» »

Vase mnenje o platah Elite ???

Vase mnenje o platah Elite ???

Madafaka ::

Zdravo ! kolega bi rad kupil plato Elite, vendar jaz mislim da je to plata, k je ni mozno dobit slabse ! Zdej pa jest nocem nemu kar rečt da naj jo ne kupi zarad tega k pač jest mislim da so zanič, zato sem se obrnil na vas in bi rad da mi poveste kar se da objektivn mnenje o tej plati !

Hvala !

TheJack ::

O točno kateri Elite plati govoriš?
Bonis nocet, qui malis parcit.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TheJack ()

black block ::

plate ELITE so zelo v redu plate, ne vem sicer katero misliš kupit a lahkjo ti iz prve roke povem za K7S5A:
overlokabilna
stabilna!
Za ostale ne vem ampak predvidevam nekje enake stvari!

Lp

Matek ::

Hm, taprva serija K7S5A je bila okvarjena in Elita se je prijel malce slab sloves, ampak novejše plošče delujejo vredu in za svoj denar dobiš kar veliko, res pa je, da za OC v osnovi ni najbolj friendly.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Bumbar ::

Moji kolegi imajo isto težave z elitkami, konkretno s K7S5A.

black block ::

ja seveda treba je imet taprav BIOS za njih konkretno imam 1 verzijo dela k šus, rabiš CHEEPOMAN-ov bios!!!! Ta plata je zakon men ni nikol uspel navit nobenga provca za 300 MHZ (ma kakšne abit plate sem mel 3 sranje jedno drago al pa bog ne dal MSI!)

Bumbar ::

Če je res tok huda jo kupim:D . Že dva tedna iščem plato z sd in ddr-om. Pa glih zarad slabih izkušenj je nisem hotu kupit.

Matek ::

Black block, abit poseka elitko v ocjanju anytime, anywhere. Mislim da so bile tvoje težave bolj subjektivnega tipa. Kar še bolj potrdi izjava,d a nikoli nisi uspel navit procesorja za 300 MHz.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

black block ::

da ne pozabim treba je SEVEDA imeti tudi zelo dober OC ram brez dobrega rama ne naviješ nobene plate!

black block ::

no ja ne bi reku za denar ki ga hoče imeti ABIT nisem uspel navit nobenega proca za 300 MHZ seveda drugi proci in seveda drugi rami ampak vseeno, lahko tudi takole gledaš na stvari konkretno 50.000 proti 20.000 SIT rajš dam tistih 30.000 SIT za orenk ram! (hm kir je orenk??) Seveda je to močno posploševanje, ker INTEL in AMD tukaj nista čito primerljiva...

black block ::

nisi dobr prebral zdaj mam navitega za 300MHZ drgač pa z ABIT plato z istim ramom največ 233MHZ!

TheJack ::

Hehehe, K7S5A, plata, ki je postala sinonim za podjetje in to celo tako veliko, kot je ECS (nekako tako, kot hrošču vsi rečejo volkswagen)...:D

Legenda res, ampak dandanašnji popolnoma zastarela. SiS735 se po hitrosti ne more primerjati z novejšimi čipseti (glej primerjavo AMD čipsetov na Tomshardware). Plata je tako primerna le še za najcenejše, word računalnike. Sicer pa ni slaba, tudi sam jo imam (in to prvo verzijo, doslej brez problemov).
Bonis nocet, qui malis parcit.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: TheJack ()

KTr1sk ::

Imam plato Elite K7VMM SDR in DDR (266) in dela dobr, samo imel sem neke čudne probleme, ki ne vem, če je z plato blo kaj narobe al z diskom oz. kablom. No namreč ko sem prižgal računalnik mi je namesto, da bi pisali ime diska (npr.: wd40) mi je napisalo nele znake pač in potem itak niti v windowse nisem mogu pridit :(. Zdaj sem pa zamenjal kabel od diska (ide) pa zdaj dela (mogoče to sploh ni blo narobe, ampak kabel je zgledal bolj čuden (zvit), aja pa plata je tok široka v mojem midi ohišju, da mi more polovico Cderoma ven gledat :( (cdrom se nasloni na plato). Plata je pa drugače ful majhna (kratka, 2pci). Boljša pa je od prejšnje MSI 6330 Lite, ki mi je crknila brez pomena, ki jo mam zdaj na steni :(

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KTr1sk ()

Matek ::

black block, katero abitko si pa imel?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

black block ::

za konkretni primer zgoraj je bla BX 6 2.02 REVISON, drugače super plata ampak extremno draga!

Matek ::

Jao, pa ne moreš primerjat teh dveh plat, v odstotkih si sigurno bolj navil prvi procesor, povej še hitrosti obeh procesorjev.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

boštjan ::

sam mam k7s5a in 1700+ z 2100ddr rami in največ kar sem prišo je blo do 148/148 stabilno.plata dela ok,nimam pripomb.Aja kupo v AGT.

žvau ::

Tud jaz mam Elitko že eno leto in do sedaj nisem imel enega problema. Jaz mislim da je bolje kupiti cenejšo plato pa boljši proc. Ne nasedat ljudem ki pravijo da kupi plato za 50K, ker jo boš itak čez dve leti zamenjal ko boš kupoval nov proc. Kupuj drago samo če veš zakaj to kupuješ al pa če res rabiš.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Elite Motherboard vprasanje

Oddelek: Kaj kupiti
231437 (1052) boštjan
»

M. PLošče Elite?

Oddelek: Kaj kupiti
281469 (964) mile
»

plata za amd (xp) z sdr ram bankami

Oddelek: Kaj kupiti
181158 (1016) bozicek
»

Katera plata za DURONA - čipovje ? SIS ALI VIA ?

Oddelek: Kaj kupiti
372122 (1699) freejack
»

elite K7S5A težava (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
744332 (3496) Uporabnik

Več podobnih tem