Forum » Pomoč in nasveti » Plačljiv gmail
Plačljiv gmail
Maverick33 ::
Zdravo!
Pred natanko mesecem dni sem si uredil email neke domene (.si) na gmail torej da se lahko prijavim tam in pregledujem pošto, sedaj pa mi je gmail zaklenil vse skupaj in želi da povežem račun s kartico in jasno kasneje plačam.
Mam že en tak račun od prej pa je vse ok, nevem od kdaj je google plačljiv?
Your 30-day trial has ended—add credit card information to keep using Google Apps. Set up billing »
Google Apps for Business
Email: info@trgagate.si
Keep using Google Apps.
Your 30-day trial of Google Apps has ended—you'll need to add credit card information to keep your Google Apps account. You can also use other forms of payment, but these may take more time to verify.
Pred natanko mesecem dni sem si uredil email neke domene (.si) na gmail torej da se lahko prijavim tam in pregledujem pošto, sedaj pa mi je gmail zaklenil vse skupaj in želi da povežem račun s kartico in jasno kasneje plačam.
Your 30-day trial has ended—add credit card information to keep using Google Apps. Set up billing »
Google Apps for Business
Email: info@trgagate.si
Keep using Google Apps.
Your 30-day trial of Google Apps has ended—you'll need to add credit card information to keep your Google Apps account. You can also use other forms of payment, but these may take more time to verify.
Lonsarg ::
Maverick33 je izjavil:
Plačljiv je ratal 6. dec. 2012
Je pa še naprej zastonj za tiste račune, ki so bili pred tem datumom narejeni.
St235 ::
gmail kot tak ni plačljiv, plačljiva pa je njihova storitev google apps, ki ti omogoča uporabo okolja gmail s katerimkoli email naslovom.
Isotropic ::
koliko pa (za fizicno osebo)? ker jaz tega tut se nisem imel...
ce so apps placljivi, velja tut za docs to?
ce so apps placljivi, velja tut za docs to?
axee ::
Če si nastavil Google Apps po 6.12. mislim da si bil obveščen da vstopaš v 30 dnevni trial. Google Apps je storitev, ki ti omogoča uporabo njihovih storitev z svojo domeno. Google Docs je ena izmed njih. Natanko 2 sekunde mi je tudi vzelo, da sem v Google napisal "google apps pricing":
http://www.google.com/enterprise/apps/b...
http://www.google.com/enterprise/apps/b...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Free email provider za lastno domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6343 (3357) | zuz3k |
» | Selitev emailov in dokumentov v cloud: malce bolj komplicirana situacijaOddelek: Omrežja in internet | 1272 (1023) | Mr.B |
» | Gmail ali hitrost.com mailOddelek: Pomoč in nasveti | 2168 (1974) | ...:TOMI:... |
» | Email z mojo domeno na GmailuOddelek: Omrežja in internet | 1995 (1873) | trnvpeti |
» | Registracija domene in domena za emailOddelek: Izdelava spletišč | 4583 (3977) | Invictus |