» »

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem

««
8 / 15
»»

ABX ::

Dami je izjavil:

Dnar ste metal v igro da bi mel (LTI) ladje. Dvomim da bi metal na stotine dolarjev samo za "razvoj". Po drugi strani pa sam z "shut up and take my money" opcijo ne bi zbrali 44m$ 8-)

Danes je verjetno več ljudi ki tako razmišlja. Ampak tisti začetni backerji so želeli verjet v idejo o igri brez založnikov. Sploh v igro ki ne bi nikoli nastala če nas ne bi bilo. In ta igra mora uspet, ne zaradi denarja ki smo jim dali, ampak zaradi tega ker lahko začne novi trend brez kravatarjev in marketinga ki ne prinese nič igri in požre 60-70% dobička.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

Dami ::

ABX je izjavil:

Ampak tisti začetni backerji so želeli verjet v idejo o igri brez založnikov. Sploh v igro ki ne bi nikoli nastala če nas ne bi bilo. In ta igra mora uspet, ne zaradi denarja ki smo jim dali, ampak zaradi tega ker lahko začne novi trend brez kravatarjev in marketinga ki ne prinese nič igri in požre 60-70% dobička.

Vem, sej sem zato tudi jaz backal (še enkrat hvala ti za paket:)), sam ne bi pa zmetal večje vsote denarja, razen če ne bi res sral keš.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

BigWhale ::

Dami je izjavil:

Vem, sej sem zato tudi jaz backal (še enkrat hvala ti za paket:)), sam ne bi pa zmetal večje vsote denarja, razen če ne bi res sral keš.

To samo pomeni, da nisi truly loyal fan. ;>

No, upam da bo zdaj končno izučilo CIG, da ne dajo več nobenga datuma o kakem releasu modula ever. Ko bo ready, se da ven novica in zdravo. Takega jokanja in spamanja po forumih si lahko videl samo še ob failed day1 AAA mmojih.
Da se razume, jaz vse kar bi rad od njih videl je final izzid v 2016.

Isht ::

Jap, jokcanje po RSI forumih je neprecenljivo... Na žalost SC skupnost (feni) še ni pripravljena na odprt pristop k razvoju iger - kar vidimo (zamude, spremembe) je normalno za vse špile v tej fazi razvoja, je pa seveda razlika, da pri drugih špilih te faze razvoja sploh nikoli ne vidiš.

Travis Day (producer) je na chatu tekom dopoldneva (oz. pozno ponoči za ZDA) že sporočal, da se že resno ukvarjajo z naštetimi bugi, in je za nekatere od njih že napisal, da so odpravljeni, tako da zamuda po mojem ne bo več kot dan, dva.

Do takrat pa Elite Dangerous Premium Beta.

fireX88 ::

@Isht

Kakšen pc imaš ti, da ti poganja to zadevo? Mogoče veš kakšne bodo končne zahteve, ali je to to, kar kroži po spletu?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

i7 4770k
16gb @ 1600
R9 290 Sapphire TriX 4GB
inštalacija na SSD disku (Samsung 840 EVO 250gb)

S tem pričakujem kakih 40, 50 fps pri 1080p in 'very high' nastavitvah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Isht ()

Isht je izjavil:

Jap, jokcanje po RSI forumih je neprecenljivo... Na žalost SC skupnost (feni) še ni pripravljena na odprt pristop k razvoju iger - kar vidimo (zamude, spremembe) je normalno za vse špile v tej fazi razvoja, je pa seveda razlika, da pri drugih špilih te faze razvoja sploh nikoli ne vidiš.

Zamude so sicer povsod, vendar se marsikje stvari ne obljublja prehitro. :)

BigWhale je izjavil:

Isht je izjavil:

Zamude so sicer povsod, vendar se marsikje stvari ne obljublja prehitro. :)

No ja... Watch Dogs anyone?

Truga ::

Najboljs majo to urejen Gaijin.

Announcement of re-adding Combined Arms to War Thunder: today
Re-adding date: Tommorow

Sploh ne igram warthunder, ampak tak pristop deluje najboljs.

Končno!

Arena Commander bo prišel ven DANES, enkrat tekom dopoldneva, če gre verjeti zadnjemu Comm Linku.

https://robertsspaceindustries.com/comm...

Ang3lo ::

Nekaj se pripravlja hehe:

Benti, 10 giga... Jaz pa šele ob 2h pridem domov.

10:16 mightymonk+| Hey guys, sorry for the delay, the initial release patch did not properly transit all level files from the CDN to your computers. We are working the problem now and will update you as soon as possible!

mightymonkey je Travis Day.

Isht je izjavil:

Benti, 10 giga... Jaz pa šele ob 2h pridem domov.

Eh 10gb pri 100mbit ni nč (je šlo sicer sam 6mb/s max), samo kaj ko pridem šele ob 18 domov...

Sevanje ::

Owyea jaz pa sem že doma, še 20 min.

BlackMaX ::

Nisem bral vsega ampak me zanima ali moraš bit backer, da špilaš to igro al jo lahko zastonj špilaš?

Če si nov, potem kupiš nacenejši game package (30$) ter pol arena commander pass (5$). Kak mesec nazaj so bli na voljo še paketi za 40$, ki so, poleg same igre seveda, vključeval še alfo (to je ta arena commander) in beto dostop. Zdaj za 40$ dobiš samo še beto. Nič pa ni čisto free. Čeprav so to še vedno smešno nizki zneski v primerjavi s tem kaj bo špil ponudil.

Dami je izjavil:

Če si nov, potem kupiš nacenejši game package (30$) ter pol arena commander pass (5$). Kak mesec nazaj so bli na voljo še paketi za 40$, ki so, poleg same igre seveda, vključeval še alfo (to je ta arena commander) in beto dostop. Zdaj za 40$ dobiš samo še beto. Nič pa ni čisto free. Čeprav so to še vedno smešno nizki zneski v primerjavi s tem kaj bo špil ponudil.

Hvala za odgovor :)

Downloading now!

2 mega na sekundo, kar OK... V kaki urci bo dol, potem pa GAS.
Edina stvar, ki me moti, je to, da kljub mesecem dodatnega časa niso mogli naredit interfaca za spreminjanje nastavitev joysticka... Ne da se mi Warthoga programirat v TARGETu, ampak glede na PDF z navodili za Arena Commander je moj komentar na 'default' nastavitve za TM Warthog: THIS IS BULLSHIT.

A ča češ.

V linku ki sem ga dal imaš tudi en podlink za manual, notri je slikica kako so trenutni joystick-i nastavljeni.

Edit:
For the lazy: https://robertsspaceindustries.com/medi...

Zgodovina sprememb…

CIG'ove ideje, kako nastavit joysticke, so katastrofa.

Če kdo rabi za Warthoga, tukaj je moj profil: https://dl.dropboxusercontent.com/u/622...

Copy paste opisa profila:

HAT on the joystick is for strafing
4-way TMS under the red button is for targeting
CMS is for countermeasures
DMS is for radar (zoom, focus)
Paddle is for Decouple off

Throttle:
Airbrake is for afterburners (forward) and brake (back)
China is for menu tabs
COMM 4-way is for menu selections and confirmation (click)
Boat forward is for match velocity (which is useless in the Vanduul Swarm as they change speed constantly and maneuver uber fast)
HAT switch is for systems overview (power, weapons etc)

autopilot button is for views (don't really use that, but hey :)
EAC is for eject
lights switch on the side is for lights

I made the X axis on the joystick for yaw, much more useful at this point (when yaw is overpowered), and the slew X is for roll. You can switch those back if you want.

Pinky on the throttle is the modifier switch: if you click that and hold, then hit the paddle on the joystick, it'll give you various flight modes (just the paddle switch gives you only decouple off on).

Isht je izjavil:

CIG'ove ideje, kako nastavit joysticke, so katastrofa.

To ti pa dam prav! Ni mi všeč. Kar se pa tiče vsega drugega, pa mi je zelo všeč!

Mi lahk kdo razloži kako lahk sploh kaj zadanem z primary wepnom? Mam auroro pa keyb+m. A gun tracka cursor al morem kter drug crosshair gledat? Also, tole letenje z miš je katastrofa. Pa kako popravim wepne (sn se zabil pa so damaged)? Klikam z vsem mogočim v HUD mode po onem repair buttnu pa nič.

O ja, grafika je njami, leti se tudi super (samo ta Yaw, ki je čisto preveč navit, bi bilo treba zreducirati nekje na pol, pa Roll bi bilo treba malo pospešit).

V drugem poskusu sem prišel do 10. levela... Moram probati z Auroro, kako izgleda brez Class2 (gibljivih) laserjev...

Hehe, ko boš s Auroro prišel do 10-ega levela, takrat pomeni da "znaš". :D

Ravno probal z Auroro... in ima očitno 'gimballed' laserje z autoaim.

6151 ::

Kaj delam narobe, ne morem v Arena commander?

Nvm helmet sem pozabil dat gor :))
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 6151 ()

Scott Manley pravi, da ima Elite trenutno boljsi flight mechanics in da upa, da bodo popravili zadevo. Je ze kdo primerjal?

Hja, težko rečem... Elite mi je všeč, je pa definitivno bolj počasne sorte dogfighting v primerjavi z ultra hitrim SC.

Dinamika letenja samega se mi zdi v SC perfektna (razen yaw, ki je v SC pretiran... no, je pa v ED preveč zreduciran po mojem).

No, do levela 12 z Auroro... Nej slabu.

Isht je izjavil:

No, do levela 12 z Auroro... Nej slabu.

Wow kar je dobru ni slabu!

BaToCarx ::

Isht boš naredu video kot si unga v hangarju, na prejšni strani? Da se vidi malo bliskanje. :D

Ja, že nalagam na youtube :) Počasen upload imam, video je pa 6 minut - 11 giga... No, enkrat danes menda bo?

Malo odigral včeraj.
Zgleda da igra koristi samo dva jedra, tako da bo potrebno navit CPU za 60FPS.
i5 2500k @ 4.5
670
High
Avg. FPS 48 v Vanduul Swarm

Zgodovina sprememb…

Opazil, da dela opazno z višjimi FPS, kot prejšnja verzija Hangarja... PBR + LOD + optimizacija = win.

Tukaj je pa video mojega letenja včeraj... Na koncu se vidi (ko uničim Horneta, ko se zaletim v Vanduula), kako fenomenalni so damage modeli...

Tole je posneto na 1080p, Very High detajli. I7 4770k, 16GB @1600, SSD 840EVO 250gb, R9 290 4GB.

Zgodovina sprememb…

hmm? ::

hm... še ima kdo drug težave z download-om -> bistveno prepočasi?

hmm? je izjavil:

hm... še ima kdo drug težave z download-om -> bistveno prepočasi?

Meni je delalo z 2,3 brez težav (s tem, da je to omejitev moje povezave na net, ne omejitev CIGovih strežnikov).

Isht je izjavil:

Opazil, da dela opazno z višjimi FPS, kot prejšnja verzija Hangarja... PBR + LOD + optimizacija = win.

Tukaj je pa video mojega letenja včeraj... Na koncu se vidi (ko uničim Horneta, ko se zaletim v Vanduula), kako fenomenalni so damage modeli...

Tole je posneto na 1080p, Very High detajli. I7 4770k, 16GB @1600, SSD 840EVO 250gb, R9 290 4GB.

Super zgleda.

meni vleče do 100kb -> vse ostalo normalno 2,3mb zgleda gre za težavo njihovih strežnikov?

Če greš v launcherju v Settings in potem obkljukaš 'advanced', imaš tam kup možnosti... Poskusi dovolit HTTP+P2P, nastavi download rate na 'unlimited'...

BigWhale je izjavil:

Scott Manley pravi, da ima Elite trenutno boljsi flight mechanics in da upa, da bodo popravili zadevo. Je ze kdo primerjal?

Jaz mam oba gejma, zaenkrat ma star citizen ene par resno debilnih problemov z inputom, in ce jih ne uredijo ne bo igralen v multiplayer.

Elite se vozi super, ampak combat je boring ker je pocasen, in ker je pocasen je lahko zadet, in ker je lahko zadet traja pol 20 sekund da ubijes enga z lazerji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Truga ()

Isht, sem preveril in je vse omogočeno. Danes gre normalno...
Ima kdo izkušnje mouse vs joystick za tole zadevo? Ker že desetletja nisem posegel po joysticu sem malo v dvomih, da bi nabavil sam zarad SC al se splača nabavit?

Jaz imam joystick in ne zamenjam - občutek je fenomenalen. Obstajajo pa taki, ki prisegajo na miša, ampak moraš v tem primeru imeti kvalitetno miško, ki ji lahko 'on the fly' menjaš resolucijo.

mah miško mam krepy rezer mambo - mam za BF blackwidow + mamba (sicer nisem zadovoljen z miško ampak to je že druga tema).
Ne razumem kaj se podrazumeva pod menjaš resolucijo on d fly? Zakaj bi in game zamenjal screen resolution??
Kateri joystick pa je recimo zanimiv (znamka, cena, ...) kaj se kupuje? Je potreba potem tudi po ostalih joystic zadevah throttle, pedals pa te finte?

Ni mislil resolucijo zaslona ampak dpi na miški :)

ja, resolucija (dpi) miške.

O joysticku pa je vse odvisno od globine žepa. Absolutno se splača gledati HOTAS sistem in ne samega joysticka...

Za 50 dolarjev dobiš Thrustmaster Tflight X, ki je bolj kot ne plastik fantastik igračka. Relativno nenatančen. Ampak za prvo silo je OK.
http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-T-...

Boljši od tega je za 120 dolarjev Saitek X52.
http://www.amazon.com/Saitek-X52-Flight...

Še boljši je za 250 dolarjev Saitek X55 (ampak so zaloge bolj tako-tako, in je možno, da boš čakal, ker je precej vroča roba).
http://www.amazon.com/Mad-Catz-Saitek-H...

Naj naj pa je za 400-500 dolarjev HOTAS Warthog, ki je vreden vsakega centa.
http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-Ho...

Zgodovina sprememb…

««
8 / 15
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Star Citizen - Squadron 42 (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Igre
1848273836 (6234) Kayzon
»

Star Citizen postal prva AAA igra, financirana izključno s skupnostnim financiranjem (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Novice / Igre
727153733 (118241) Truga
»

Skupnostno financiranje in povratek stare garde

2817915 (14582) Tr0n
»

Star Citizen podrl rekord v skupnostnem financiranju

4514490 (11973) Truga

Več podobnih tem