Forum » Pomoč in nasveti » Stilago- original oblačila
Stilago- original oblačila
bobin ::
Zanima me ali ima stilago original oblačila, ker sem včeraj prejel paket in se mi zdi, da jopca ne deluje originalno? Naročal sem pa diesel in pf. Hvala in lp
- polepsal: Gandalfar ()
Tilen ::
Studio Moderna Fashion Group. Kaj bi pa pričakoval od njih? ;)
Top-shop izdelki.
Top-shop izdelki.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
BigWhale ::
Stilago je 'invitation based' outlet store. Odprodajajo (stare) zaloge oblacil v omejenih kolicinah. Ravno zato, ker gre za tako veliko skupino kot je Studio Moderna, si verjetno ne bi upali privosciti prodajati ponaredkov. :)
BigWhale ::
Ja, vse stiri!
Glej, moznost, da nekdo prodaja ponarejeno robo vsekakor obstaja. Ravno toliko, kot obstaja moznost, da dobis ponarejeno robo v kaksni drugi trgovini.
Imajo pa prakticno vse trgovine z oblacili svoje outlet prodajalne v katerih starejse zadeve prodajajo po smesno nizkih cenah.
Glej, moznost, da nekdo prodaja ponarejeno robo vsekakor obstaja. Ravno toliko, kot obstaja moznost, da dobis ponarejeno robo v kaksni drugi trgovini.
Imajo pa prakticno vse trgovine z oblacili svoje outlet prodajalne v katerih starejse zadeve prodajajo po smesno nizkih cenah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konfekcija, popusti in fantazijske ceneOddelek: Loža | 1296 (727) | hojnikb |
» | PonaredkiOddelek: Pomoč in nasveti | 11093 (8002) | Mehmed |
» | Prodaja ne ebay? Carinske dajatve?Oddelek: Omrežja in internet | 2058 (1971) | mojca |
» | PayPal Ebayev vlečni konjOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 10051 (9044) | mtosev |
» | Ponarejene supergeOddelek: Loža | 5991 (5111) | Hardstyle |