» »

Remote desktop preko ISDN-ja?

Remote desktop preko ISDN-ja?

kuntek ::

Kaj moram naredit, da se lahko preko ISDN linije povežem z dvema računalnikoma, da lahko uporabljam Remote Desktop? Kako se povežem z dvema ISDN modemoma?

Tarzan ::

Mislim, da tako kot s katerimkoli drugim modemom.
Vpišeš IP računalnika, na katerega bi rad šel in se priklopiš. Še prej moraš pa nastavit, da lahko sploh brkljaš gor...
Jaz mam dinamičen IP in sem si naredil dyndns domeno, tako da namesto IP naslova vpišem naslov in deluje.

V bistvu me zanima samo kako nastaviti na hostu, da bo čakal na dial-up povezavo (da bo poslušal klice). Na clientu je tako vse jasno.

Zdaj sem nastavil v XPjih Incoming connection (mislim, da imam vse lepo in prav). Ko se hočem preko drugega računalnika povezati z dial-up mi nonstop javlja, da se računalnik (host) ne odziva. Ali mi lahko kdo svetuje kaj naj še naredim?

Slavček ::

Ali bi se rad povezal preko interneta ali direkno iz telefona na telefon?

Sem že omenil, da bi se rad povezal preko dveh ISDN modemov, torej preko telefona. Na hostu sem že nastavil vse potrebno za incoming connection (WinXP) ampak, ko se hočem povezat iz drugega računalnika mi le ta nonstop javlja, da se računalnik (host) ne odziva.

CaqKa ::

hmm... mislim da rdc tega ne podpira bo andrej kaj več povedal verjetno. pomojem bo treba tak naredit da mu ti daš impulz da se poveže na net oni računalnik potem pa se obično povežeta.

mile ::

Ti morš usposobit RAS , če se še vedno tako imenuje

Zadeva že dela (problem je bil v mojem ISDN modemu). Enostavno nastaviš host, da posluša in stvar deluje brez problemov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ClarkConnect 3.2 Home Edition - NA POMOČ

Oddelek: Operacijski sistemi
111652 (1489) sash
»

ISDN

Oddelek: Omrežja in internet
71650 (1545) Cokolesnik
»