» »

Zavarovalnica ne prizna garancije (to ne moreš verjeti)!

Zavarovalnica ne prizna garancije (to ne moreš verjeti)!

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
»

appleboy ::

Pa še tole, na Pro Servisu so mi hoteli zamenjati polnilec (cena mislim da cca. 100€). Danes prejmem prenosnik, zamenjam samo nastavek (pri nakupu prenosnika dobiš dva nastavka) in seveda polnilec deluje. Patetika na kubik. Baterijo mi pa tudi kaže, da je polna. Seveda bi jo oni zamenjali za 200€!

IZOGNITE SE PRO SERVISU...

PA SAJ TO NE MOREŠ VERJETI!!! ZDLE SM PRIŽGAL PRENOSNIK IN DELUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IZOGNITE SE TEM CIGANOM NA PRO SERVISU V VELIKIM LOKU!!!!!!!!! HOTL SO ME NATEGNITI ZA SKORAJ 600€ IN MI POPRAVITI PRENOSNIK, KI PRAVZAPRAV DELUJE!!!!!

Zheegec ::

Haha :) zanimivo... Zakaj si pa nesel na servis delujoč prenosnik?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

Zheegec je izjavil:

Tri dni po razlitju še vedno ni dolaval. Žal pa nisem preveril drugega nastavka za polnilec. Mogoč se je pa sedaj dodobra posušil in začel delovati. 3 mesece sem bil brez prenosnik, na PRO SERVISU bi mi zamenjali polnilec, tipkovnico ter baterijo (600EUR). Za bruhat, res.

Edit:
zdle ugotovil, baterija ne dela ampak, če je prenosnik na polnilcu deluje vse BP oz. še nisem opazil, da kaj ne bi delovalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: appleboy ()

korošc ::

appleboy je izjavil:

Zheegec je izjavil:

Tri dni po razlitju še vedno ni dolaval. Žal pa nisem preveril drugega nastavka za polnilec. Mogoč se je pa sedaj dodobra posušil in začel delovati. 3 mesece sem bil brez prenosnik, na PRO SERVISU bi mi zamenjali polnilec, tipkovnico ter baterijo (600EUR). Za bruhat, res.

Edit:
zdle ugotovil, baterija ne dela ampak, če je prenosnik na polnilcu deluje vse BP oz. še nisem opazil, da kaj ne bi delovalo.

zakaj ga ne neseš nekomu nepooblaščenemu?

korošc je izjavil:

appleboy je izjavil:

Zheegec je izjavil:

Edit:

zakaj ga ne neseš nekomu nepooblaščenemu?

Zaradi garancije, ki jo zavarovalnica ne želi priznati.

Evo "nedelujoč" prenosnik...

Za zjokar, res. 3 mesece sem bil brez prenosnika. Še dobro da sm dodobra spoznal prakso tega PRO SERVISA, FMC podjetja in seveda http://www.i-store.si/ ter najbolj ciganske zavarovalnice ITONIA!

Ma skoraj plačati bi vam bil pripravljen samo, da ničesar več ne kupite pri njih!

Zgodovina sprememb…

Prenosnik oz. tipkovnico sm kar dobro preveril in delujejo vse tipke, osvetlitev. Ne morem verjeti, da bi mi ti bedaki na Pro Servisu šli tipkovnico menjati in mi zato seveda zaračunalni več kot 300EUR, a ta deluje brezhibno. Človek sploh ne more verjeti kakšen poden od servisa je ta Pro Servis, FMC in i-store.si s to njihovo garancijo. Takšne firme si res ne zaslužijo da poslujejo. Poden podna, tako z garancijo, kvaliteto storitev, odnosa do strank... res vse najslabše o Pro Servisu...

Sem imel pa srečo, da mi ti bedaki niso ukradli 300EUR. Sem že rekel, da naj mi prenosnik popravijo in da bom potem strošek popravila poskusil preko tožbe izterjati od njih pa mi nesposobneži spet 1 teden niso odpisali in sem jih imel dosti in sem se potem (hvala Bogu) odločil naj mi pošljejo "nepopravljenega".

Res vam močno, močno odsvetujem kakršnokoli sodelovanje s Pro Servisom...

Lahk bi tud omenil kaj so modrovali okoli baterije vendar sploh ni vredno, takih šalabajzerjev ne srečaš vsak dan, škoda besed za njih...

Zgodovina sprememb…

Sem se malo zarekel. Seveda ni škoda besed za njih. Jutri bojo na slo-tech.com dobili svojo temo. Si jo zaslužijo, da se ne bo še kdo opekel pri njih.

Zgodovina sprememb…

1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Se Zgodi garancija - izkušnje

Oddelek: Loža
248036 (3391) easyrider3
»

pravni nasvet glede bigbang sezgodi

152276 (1768) Olórin
»

PS3 -Big bang se zgodi garancija

4510624 (9252) solatko
»

Problem z trgovino-laptop (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
588719 (7297) Mentalist

Več podobnih tem