Forum » Loža » Kako zasluziti 200€?
Kako zasluziti 200€?
šted ::
Zanima me kako zasluzit 200€ ki jih potrebujem za nov racunalnik[400€] okoli 200€ dobim za rojstni dan.Potrebujem se 200€.Preko Bolhe bom prokdal risanke in namizneigre.Zanimam me ce se te stvari dobro prodajaj.
o b P.S.Star sem 13 let
o b P.S.Star sem 13 let
shadeX ::
To ni lahko vprašanje. Če bi to bilo lahko bi vsak iz 200EUR naredil 400EUR in tako profitiral za 200EUR. (govorim na tvojem nivoju oz. na nivoju povprečnega slovenca). Preko bolhe se da zaslužiti ampak pazi da ne boš padel v kategorijo "preprodajalcev", ker ti v naši državi ne bo lepo. Pazi se tudi, da ne prodajaš risank ki so skopirane z interneta ( nelegalne - piratske ), oziroma katero koli stvar na mediju in je nisi nikoli kupil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
Janac ::
Kup eno grafo pocen za 100EUR(npr. 7970 ipd.) na kakih ebay avkcijah(nešteto možnosti) ter v Sloveniji prodaj za več! Simpl, zelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
Kup eno grafo pocen za 100EUR(npr. 7970 ipd.) na kakih ebay avkcijah(nešteto možnosti) ter v Sloveniji prodaj za več! Simpl, zelo.
Ne ni simple. Grafa ni nujno da bo brezhibno delovala. Lahko dobi pokvarjeno in potem je ob denar. In pa tudi če je brezhibna bo moral plačati davek v sloveniji, prodal jo pa ne bo, tako da bi profitiral.
Janac ::
Če kupi v EU ne bo nobenebga davka. Če ne dela, odpreš dispute na PayPaylu, če ni fizično poškodovana pa čez RMA. Kupca bo našel takoj, če jo bo cenovno primerno postavil na trg.
Ta denar nedvomno bolj privoščim OP-ju kot pa kakšnim "drug dealerjim".
Ta denar nedvomno bolj privoščim OP-ju kot pa kakšnim "drug dealerjim".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
No Janac, pokaži mi eno grafo iz EU katero lahko prodam na bolhi tako da se mi potem izplača. Čakam na tvoj post :)
dottor ::
šted: v Izoli imamo Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger, katerega sem tudi sam član. Če bi rad prodal risanke in družabne igre, mi po ZSju pošlji kaj imaš in približno ceno za vsako stvar in komplet, pa bom jaz v četrtek ko imamo druženja vprašal predsednika če ga zanima nakup, pa ti sporočim nazaj. Prav tako če imaš kaj stripov (japonskih, evropskih ali ameriških) za prodat jih pripiši. Če si z obale si prav tako vabljen vsak četrtek po 16. uri v prostore KIŠDja (pod stadionom v Izoli)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Uredu. Pač najboljše je da napišeš za vsako stvar posebej ceno, pol pa še za kolko daš vse skupaj.
To je res, lahko pa sosedu pokosi travo pred bajto pa mu ta stisne 10-15€ v roko, lahko kakšni starejši sosedi malo pospravi doma (malo pomete, pa posodo zmeče iz pralnega stroja vn), pa mu ta stisne 5-10€, ... Jaz se spovnem, da se je vsaj v časih ko sem jaz imel njegova leta dalo dat par 100 tolarjev v žep na tak način, pa če so bli zadovoljni, si še kakšno čokolado dobu če so te srečali na ulici, pa še kdaj pouprašali če prideš kej mimo... Upam da tej časi niso mimo, in te bo kdo prijavu za delo na črno...
Pomoje se da tudi na bolj legalen način dobit par €...
fosil ::
Pri teh letih je po moje najboljša varianta kot je rekel dj.
Probaj pri sorodnikih, znancih, sosedih.
Lahko kar direktno poveš da zbiraš za računalnik in da bi rad kaj zaslužil in če imajo kakšno delo zate.
Starejši tudi to cenijo, če vidijo da so mladi kaj pripravljeni naredit, da si uresničijo želje. Namesto da na riti čakajo da jim pade z neba.
Varianta pa je tudi zbiranje starega papirja ali železa.
Tona papirja naj bi bila okrog 70 EUR.
Probaj pri sorodnikih, znancih, sosedih.
Lahko kar direktno poveš da zbiraš za računalnik in da bi rad kaj zaslužil in če imajo kakšno delo zate.
Starejši tudi to cenijo, če vidijo da so mladi kaj pripravljeni naredit, da si uresničijo želje. Namesto da na riti čakajo da jim pade z neba.
Varianta pa je tudi zbiranje starega papirja ali železa.
Tona papirja naj bi bila okrog 70 EUR.
Tako je!
Pa starejši občani ponavadi imajo tega full doma. Pa jih povprašaš, če se hočejo tega znebit, da lahko ti prevzameš. Pač če imaš razumevajoče sosede, ti bodo rade volje popustili kako delo ki ga sami ne morejo nardit, pa ti v zameno dali par €, ker bodo vidli, kot je že fosil reku, da si pripravljen kej nardit da dosežeš svoj cilj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko so kaj vredni intelovi "Engineering Sample" procesorjiOddelek: Strojna oprema | 5537 (3020) | krneki0001 |
» | Nov PC (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14123 (12744) | znamovsi |
» | Nakup dodatne grafe (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4259 (3451) | gddr85 |
» | Licitacija bolha.com možna ˝goljufija˝Oddelek: Loža | 5002 (4287) | Furbo |
» | E BAYOddelek: Kaj kupiti | 2777 (2178) | borutz |