Forum » Omrežja in internet » Amazon.de vprasanje
Amazon.de vprasanje
raven ::
Pozdrav,
nekoliko neobicanjo vprasanje:
glede na to, da nemci vse filme in serije sinhronizirajo v nemscino, me zanima kako je z igrami - ali so igre (PS3) iz nemskega amazona tudi sinhronizirane v nemscino? Ima kod s tem izkusnje?
Hvala za dogovor...
glede na to, da nemci vse filme in serije sinhronizirajo v nemscino, me zanima kako je z igrami - ali so igre (PS3) iz nemskega amazona tudi sinhronizirane v nemscino? Ima kod s tem izkusnje?
Hvala za dogovor...
St235 ::
Pozdrav,
Hvala za dogovor...
brošure in spremljajoči material je vedno v nemščini, pogosto je v nemščini tudi celotna igra. Nekatere imajo pa na primer možnost izbire jezika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bud Spencer&Terence HillOddelek: Sedem umetnosti | 2283 (491) | yayo |
» | Kje bi našel kakšne starejše manga serije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1133) | Goran's Blog |
» | Sinhronizacija filmov v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 14163 (7733) | Nesta |
» | Nakup konzolnih iger?Oddelek: Konzole | 3809 (3288) | anon2010 |
» | The Two Towers se že razpečuje?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2074 (2074) | Road Runner |