Forum » Omrežja in internet » Viber - javljanje lokacije
Viber - javljanje lokacije
jusv ::
Zdravo,
Zelo veliko uporabljam Viber za klice in tudi za pošiljanje sporočil, pa sem opazil, da z nekaterimi ko komuniciram preko sporočil v oblačku kjer se pokaže sporočilo je v desnem spodnjem kotu majhna iglica in ko klikneš na njo se pokaže na zemljevidu tvoja lokacija. Problem je ker se ne pri vseh s katerimi komuniciram. Pa me zanima kako bi jaz to iglico odstranil, ker ne želim da mi javlja lokacijo kjer se nehajam? Sem pogeldal pod nastavitve sam nisme nič našel, a mogoče kdo ve? Hvala
Zelo veliko uporabljam Viber za klice in tudi za pošiljanje sporočil, pa sem opazil, da z nekaterimi ko komuniciram preko sporočil v oblačku kjer se pokaže sporočilo je v desnem spodnjem kotu majhna iglica in ko klikneš na njo se pokaže na zemljevidu tvoja lokacija. Problem je ker se ne pri vseh s katerimi komuniciram. Pa me zanima kako bi jaz to iglico odstranil, ker ne želim da mi javlja lokacijo kjer se nehajam? Sem pogeldal pod nastavitve sam nisme nič našel, a mogoče kdo ve? Hvala
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
libreus ::
"Just press the arrow in the text line. It turns on and off your location."
Klikni na puščico - moglo bi izklopiti.
jusv ::
"Just press the arrow in the text line. It turns on and off your location."
Ja hvala, super, sem uredil...lp.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi ne delujeOddelek: Strojna oprema | 2164 (1633) | buttcrack |
» | Ne glede na nastavitve iPhone 11 pozna lokacijoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11152 (8298) | tardusm |
» | Arduino in luči (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12020 (9646) | FX6300B |
» | Mac OS Snow Leopard na PCOddelek: Operacijski sistemi | 4681 (3229) | Gray_Warden_ |
» | VW Passat ter originalen avtoradio BETAOddelek: Na cesti | 4878 (4708) | Jst |