Forum » Mobilne tehnologije » Zaklep GSM z vzorcem
Zaklep GSM z vzorcem
Bellzmet ::
Imam Samsunga (Android)in nastavljeno zaščito "zaklepanje telefona z vzorcem".
Opcija je tudi, da dodam moje ime in priimek na začetni zaslon, ki se vidi, tudi če je telefon zaklenjen.
Se vam zdi to z imenom in priimkom dobra poteza? Npr. če izgubim telefon, da najditelj ve od koga je telefon...
Ali je bolje pustiti prazno, ker se lahko ime in priimek kako zlorabi...?
Opcija je tudi, da dodam moje ime in priimek na začetni zaslon, ki se vidi, tudi če je telefon zaklenjen.
Se vam zdi to z imenom in priimkom dobra poteza? Npr. če izgubim telefon, da najditelj ve od koga je telefon...
Ali je bolje pustiti prazno, ker se lahko ime in priimek kako zlorabi...?
Furbo ::
Jaz sem si dal kontaktne podatke na wallpaper začetnega zaslona, morda mi pa vrne kdo iphona če ga najde. :=)
Predvidevam da avtorja teme tudi v telefonskem imeniku ni, če se tako boji zlorabe imena in priimka?
Predvidevam da avtorja teme tudi v telefonskem imeniku ni, če se tako boji zlorabe imena in priimka?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BLOKIRALI mi FB PROFIL- preverjajo slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 6486 (1969) | Saul Goodman |
» | Še en zakon o prepovedi anonimnih internetnih komentarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19991 (17418) | digitalcek |
» | Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17599 (13326) | Azrael |
» | T-2 telefonija krši zasebnost uporabnikov ?! In pravni vidik ?Oddelek: Omrežja in internet | 6913 (5517) | ales85 |