Forum » Pomoč in nasveti » excell ne tiska pravilno
excell ne tiska pravilno
Juice ::
Na podjetju imamo vse dokumente v excellu shranjene tako, da se tiskajo čez eno stran. Ko pa sem kupil nov računalnik, so se vsi dokumenti zaželi tiskati s enim stolpcem na naslednji strani. Poskusil sem že naložiti Windows 7 (namesto 8) in pa starejši excell 2003, s katerim delajo ostali in nimajo težav. Če bi vedno sproti nastavljal manjše robove bi šlo preveč časa... Se to da nekako rešiti? Ostali niso imeli nikoli podobnih težav...
poga ::
Poglej, da nimaš v default nastavitvah za printer nastavljenega napačnega formata papirja (npr. letter size).
poga- kakor jaz vem, se nastavitve za printer shranijo skupaj z dokumentom...
BigSexy- to vzame preveč časa....
Se da to nastaviti, da se shrani za vsak dokument? Na internetu nisem našel nič...
BigSexy- to vzame preveč časa....
Se da to nastaviti, da se shrani za vsak dokument? Na internetu nisem našel nič...
prtenjam ::
Pozdravljeni,
Excel po vsej verjetnosti tukaj ni krivec. Kot ugotavljate že sami, se v Excelovi datoteki shranijo tako nastavitve tiskanja, kot nastavitve papirja. Pravo vprašanje je torej ali se je zamenjal samo vaš računalnik ali pa tiskate tudi na drug tiskalnik?
Excel po vsej verjetnosti tukaj ni krivec. Kot ugotavljate že sami, se v Excelovi datoteki shranijo tako nastavitve tiskanja, kot nastavitve papirja. Pravo vprašanje je torej ali se je zamenjal samo vaš računalnik ali pa tiskate tudi na drug tiskalnik?
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
Highlag ::
Verjetno so gonilniki novi, ker je nov operacijski sistem.
Never trust a computer you can't throw out a window
En stolpec je na naslednji strani že v predogledu tiskanja, tako da težava ne more biti v tiskalniku...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati wifi tiskalnik canonOddelek: Pomoč in nasveti | 3887 (3476) | tiltech |
» | Pomoč pri tiskanju v Wordu, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (790) | Freakylion |
» | c# tiho tiskanje slik.Oddelek: Programiranje | 1936 (1607) | OmegaM |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2541 (2328) | opeter |
» | Printer SharingOddelek: Pomoč in nasveti | 1278 (1174) | BlonG |