» »

Miš mi ob printanju včasih crkne?!

Miš mi ob printanju včasih crkne?!

bastadu ::

Imam miš Logitech MouseMan DualOptical (priklopljeno na USB) in pa tiskalnik HP DJ990Cxi (tudi na USB). Problem se pojavi, ko dam kakšno zadevo printat in mi miš kar crkne (optična senzorja ne gorita več), desno spodaj v opravilni vrstici pa se pojavi ikonca, kod da je priključena USB naprava (te ikonce drugače ni). Čudno se mi zdi, ker se ta problem pojavi samo občasno, pomaga pa samo restart. Na plati imam tri USB kanale; printer in miš sta vsak na svojem... Ima kdo mogoče kakšno idejo, kaj je vzrok temu?

Še nekaj podatkov:
Plata Supermicro 370DDE
Procesor 2×PIII866
Pomnilnik 512MB SDR
.
.
.
OS Win2k+SP3
  • odklenil: ToniT ()

boštjan ::

taka tema podobna je že bla in zakaj nimaš na PS/2 priklopljeno?

ali3n ::

Glede na to da maš Via chipset si inštaliraj zadnje gonilnike Via4 in1 ter morda še USB patch... mene sta tud USBja neki zafrkavala, potem ko sem naložu ta patch pa vse dela OK.

VIA Arena

poročaj kako bo šlo...:D
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

ali3n: Bom poskusil dat gor USB patch, sam ne morem pred koncem tedna, ker me ni doma... Bom poročal. Hvala zaenkrat!;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bastadu ()

Sem inštaliral sedaj za USB patch in od takrat mi miš ni crknila, upam da bo tako ostalo... Hvala vsem!

Matek ::

Samo če že maš bolj igričarsko miško, bi se ti jo splačalo dati na PS2, da se bo bolje odzivala.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Ni ravno igričarska, ampak mi vseeno bolje deluje na USB ali pa se mi samo zdi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

USB miš "zmrzuje"

Oddelek: Pomoč in nasveti
102299 (1687) xyxyxyxy
»

Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
10910708 (8256) Jaka83
»

USB -sesuvanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
71065 (962) Kawl6
»

Grandprix 3

Oddelek: Igre
8889 (787) abcde7
»

pomoč računalnik prosim pomagajte