Forum » Omrežja in internet » Omrežni kabel je izključen
Omrežni kabel je izključen
Real_Madrid ::
Lep pozdrav,
od kolega sem dobil en računalnik (kišto), ampak ko sem ga priključil mi je napisalo, da je omrežni kabel izključen. Njemu doma pa je internet normalno delal.
S kablom ali modemom predvidevam, da ni kaj narobe, glede na to, da moj računalnik normalno dela, z mrežno kartico tudi ne, glede na to, da njemu doma dela internet...
Kaj bi lahko to blo?
Aja, pa jaz mam drugače doma Windows 7, kolega ima pa na tem računalniku Windows XP, ker je nekoliko starejši.
Za odgovore in pomoč vam bom zelo hvaležen!
od kolega sem dobil en računalnik (kišto), ampak ko sem ga priključil mi je napisalo, da je omrežni kabel izključen. Njemu doma pa je internet normalno delal.
S kablom ali modemom predvidevam, da ni kaj narobe, glede na to, da moj računalnik normalno dela, z mrežno kartico tudi ne, glede na to, da njemu doma dela internet...
Kaj bi lahko to blo?
Aja, pa jaz mam drugače doma Windows 7, kolega ima pa na tem računalniku Windows XP, ker je nekoliko starejši.
Za odgovore in pomoč vam bom zelo hvaležen!
kloko ::
Je kabel vtaknjen v pravo luknjo na računaniku? Nekateri imajo več lukenj "za internet"... Na istem kablu tvoj računalnik dela?
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Real_Madrid ::
Haha, točno to je blo krivo. Je bla še ena luknja nižje... tak da zdaj pa dela :D
Hvala Kloko!
Hvala Kloko!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet ne deluje, brskalnik ne prikazuje nič, pinga OK??Oddelek: Omrežja in internet | 1291 (1217) | AC_DC |
» | povezava pc -tvOddelek: Pomoč in nasveti | 2170 (1873) | vilonja |
» | povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5410 (4914) | BorutK-73 |
» | povezava 2 rutarjevOddelek: Omrežja in internet | 2391 (1985) | cordoba |
» | Dve linije po enem ethernet kabluOddelek: Omrežja in internet | 7427 (5860) | Pesimist |