Forum » Šola » Čitalnice za vikend
Čitalnice za vikend
luk0322 ::
pozdravljeni,
ali kdo pozna prostor kjer bi se dalo učiti čez dan: sobota in nedelja.
zaradi okoliščin se doma ne morem učiti in me zanima če je kje kaj odprta?
lp
ali kdo pozna prostor kjer bi se dalo učiti čez dan: sobota in nedelja.
zaradi okoliščin se doma ne morem učiti in me zanima če je kje kaj odprta?
lp
ameba ::
Si pomislil o kakem mirnem lokalu ?
Naročiš par pijač in se v miru učiš. V ljubljani jih je gotovo veliko.
Naročiš par pijač in se v miru učiš. V ljubljani jih je gotovo veliko.
lebdim ::
če stanuješ npr. v rožni dolini (v študentskem naselju), je tam zagotovo kakšen blok bolj tih ...
lebdim,
sem pomislil tudi na to, ampak ne živim v študentskem naselju. mogoče bi se vseeno dalo tam učiti če bi bila čitalnica prosta tudi za tiste od zunaj? kaj veš o tem?
glede lokala pa nisem najbolj navdušen. moral bi sicer malo pogledati okoli za kakšen tak lokal, ampak je še zmeraj to lokal.
sem pomislil tudi na to, ampak ne živim v študentskem naselju. mogoče bi se vseeno dalo tam učiti če bi bila čitalnica prosta tudi za tiste od zunaj? kaj veš o tem?
glede lokala pa nisem najbolj navdušen. moral bi sicer malo pogledati okoli za kakšen tak lokal, ampak je še zmeraj to lokal.
111111111111 ::
V rožni so učilnice, samo problem je da v tem terminu ne boš našel nikogar ki se bo učil. :( So namreč zaklenjene. Najboljša opcija je če imaš kakega kolega iz rožne, ki ti posodi ključ, da si odpreš učilnico. V glavni sezoni ni problem, ker itak notri kup študentov, ki se uči in je učilnica praktično vseskozi odprta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
hvala,
nimam nobenega poznanega iz rožne tako, da zaenkrat bo to bolj težko. je pa dobra ideja.
nimam nobenega poznanega iz rožne tako, da zaenkrat bo to bolj težko. je pa dobra ideja.
lebdim ::
če pa ne v rožni, pa lahk poskusiš tudi v kakšnem drugem študentskem naselju, npr. gerbičeva, ali pa kardeljeva ploščad (v teh študentskih blokih so zagotovo kje učilnice) ...
pa tudi vsi študentje ne hodijo domov za vikend, in gotovo kdo ostane v LJ
pa tudi vsi študentje ne hodijo domov za vikend, in gotovo kdo ostane v LJ
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lebdim ()
Če kdo živi v študentskem naselju ali koga pozna in bi mi lahko zrihtal, da bi se učil v čitalnici za vikend naj mi javi :) !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanja glede študentskih domovOddelek: Šola | 6722 (4283) | Groot |
» | Študentski dom VS Privatna sobaOddelek: Šola | 4264 (3516) | galu |
» | študentski dom lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 45887 (23619) | Marat |
» | Študentski dom v rožni ali mestnem logu, ki je vstopil v 21. stoletjeOddelek: Šola | 7841 (6336) | Meizu |
» | Windows bankomatiOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3318 (3318) | R0K |