» »

Youtube profili pomoč

Youtube profili pomoč

Jerry000 ::

Imam problem, namreč imam 2 računa na youtube (ne vem kako je to uspelo). Ali je možno playlisto in vse shranjene videoposnetke iz enega accounta prenesti na drug account, ter potem prvi account zbrisat? Ne želim imet 2 accounta, želim pa ohraniti naročnine na kanale ter videoposnetke

GabrieLeo ::

Ali si prepričan da imaš DVA youtube accounta ali da si slučajno pred kratkim izpolnjeval neke obrazce, s katerimi je google nedolgo nazaj spet zatežil ter tako malo potuhnjeno naredil še en account ampak na google+ in ne na youtubu?

ja možno da je to, ker mi je neki težil in sem zbral neko opcijo (nehote) in mi je ustvarilo tudi G+ account (itq maš G+ in youtube povezan, tako da mam na obeh ubistvu 2 accounta). Vendar pa je sranje ker na primarnem accountu imam kar nek generated mail za google+ in youtube, na tem k bi pa rad pa nimam nobenih playlistov...vse playliste imam na onem preimenovanem accountu. Kako lahko z temi upravljam? Da lahko prenesem playlisto in ohranim email katerega želim ter zbrišem odvečen account? Matr so bedni da urivajo tkole -.-

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

GabrieLeo ::

ja to je res. Drgač google plus lahko gladko zbrišeš, playlisto pa preprosto tako preneseš, da pluneš v roko in ctrl+c ctrl+v use linke v gmail in potem zbrišeš acc. ter jovo na novo greš favoritat.

uh...to žal ne bo mogoče zame ker mam 200+ posnetkov. Jbg, bom pač mogu met 2 accounta...hvala google -.-

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
41897509 (316) KTr1sk
»

PSN

Oddelek: Konzole
234047 (366) aniaqueen232
»

itunes, spotfy, google music.....

Oddelek: Mobilne tehnologije
479592 (7484) Romancek1
»

Konec neke dobe: Windows Live (MSN) Messenger odhaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5320073 (15631) darkolord
»

Zastonj XBOX 360! (strani: 1 2 )

Oddelek: Konzole
766192 (2924) roli

Več podobnih tem