Forum » Igre » Guns of Icarus (Dirižabli)
Guns of Icarus (Dirižabli)
Truga ::
http://store.steampowered.com/app/20908...
Kdo kle igra in zakaj ne?
Če igrate, jaz sem v igri Truga (duh), mi rabimo še ene 8 folka da lahko redno letamo skupi.
Edit, da malo opisem zadevo:
Point igre je da so na vsakem cepelinu 4je playerji, ki morajo delat skupaj da cepelin drzijo v zraku. Pilot vozi, engineerji in gunnerji pa popravljajo in streljajo. Igre se igrajo od 2na2 do 4na4 (sepravi 8v8 do 16v16 igralcev), in zadeva je blazno fun.
Levelov ki se poznajo v igri ni. So neki achievementi, in ko jih odklepas delas levele, leveli pa odklepajo klobuke, obleke in farbe. Drugega efekta ni.
Kdo kle igra in zakaj ne?
Če igrate, jaz sem v igri Truga (duh), mi rabimo še ene 8 folka da lahko redno letamo skupi.
Edit, da malo opisem zadevo:
Point igre je da so na vsakem cepelinu 4je playerji, ki morajo delat skupaj da cepelin drzijo v zraku. Pilot vozi, engineerji in gunnerji pa popravljajo in streljajo. Igre se igrajo od 2na2 do 4na4 (sepravi 8v8 do 16v16 igralcev), in zadeva je blazno fun.
Levelov ki se poznajo v igri ni. So neki achievementi, in ko jih odklepas delas levele, leveli pa odklepajo klobuke, obleke in farbe. Drugega efekta ni.
- spremenilo: Truga ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Manj znane igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 33271 (6011) | D3m |
» | Castlevania: Lords of Shadow 2Oddelek: Igre | 4583 (2445) | Kayzon |
» | BattleriteOddelek: Igre | 1374 (678) | ahac |
» | Po "fake novicah" v boj proti "fake igram"Oddelek: Novice / Igre | 4259 (2888) | F474N |
» | Marlow BriggsOddelek: Igre | 2374 (1438) | Vesoljc |