» »

Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2

oo7 ::

Castlevania: Lords of Shadow 2 za PC,PS3 in xbox 27 Februar 2014

Dracula awakens many years after the events of the two previous Lords of Shadow titles. He has been warned by Zobek of the return of Satan and sets out to regain his powers so that he may face Satan once again. The key to him regaining his power lies in his castle. However, the famed Belmont clan and his own son Alucard seek his ultimate destruction.

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Exclusive Debut Trailer

Castlevania: Lords of Shadow 2 Gameplay

yoco ::

Upam, da tudi ta pride enkrat za PC :D

yoco je izjavil:

Upam, da tudi ta pride enkrat za PC :D

Februarja pride tudi za PC

A ti to resno??? :D
Sploh nisem vedel! :))

Castlevania: Lords of Shadow 2 - Dracula's Vengeance Trailer

25 Februar tudi za PC:)

Komi čakam! :D

Jaz sicer ne poznam tako dobro te serije pa me zanima če bi moral pred to igro odigrati še kak drug del?
Sem pa opazil, da ima ta serija že ogromno delov in prva igra Castlevania je prišla že leta 1986:)

GMT7 ::

oo7 je izjavil:

Jaz sicer ne poznam tako dobro te serije pa me zanima če bi moral pred to igro odigrati še kak drug del?
Sem pa opazil, da ima ta serija že ogromno delov in prva igra Castlevania je prišla že leta 1986:)

Če začneš z "Castlevania: Lords of Shadow" (http://store.steampowered.com/app/23408... nisi menda ničesar zamudil.
Jaz šele začenjam igrati, je zanimivo, ampak se še nisem privadil na to, da pogled (kamera) ni prosto gibljiv in pa zamenkrat me mlatijo k prasca, ker tudi vseh combo štosov še ne obvladam.

GMT7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Če začneš z "Castlevania: Lords of Shadow" (http://store.steampowered.com/app/23408... nisi menda ničesar zamudil.
Jaz šele začenjam igrati, je zanimivo, ampak se še nisem privadil na to, da pogled (kamera) ni prosto gibljiv in pa zamenkrat me mlatijo k prasca, ker tudi vseh combo štosov še ne obvladam.

Potem bom pa probal prvo z prvim delom:)
Mogoče bo v drugem delu kamera boljša, ker igro delajo posebej za Pc. Prvi del pa je prvo izšel za konzole leta 2010 pa potem za Pc šele 2013.

GMT7 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Kamera je res mal smotana. Obljubljajo boljšo v novi igri.
Mene so tut ful mlatil :D Igraš za gamepadom?

GMT7 ::

yoco je izjavil:

Kamera je res mal smotana. Obljubljajo boljšo v novi igri.
Mene so tut ful mlatil :D Igraš za gamepadom?

Da.

medenko ::

m-power kupi za ps3 pri meni 22€......lažje prodaš naprej.

medenko je izjavil:

m-power kupi za ps3 pri meni 22€......lažje prodaš naprej.

Na Ps3 trenutno nimam nobenega prostora, ker imam samo 12 Gb in imam trenutno gor 2 nedokončani igri:P

medenko ::

lahko bi že menjal disk, veš.

medenko je izjavil:

lahko bi že menjal disk, veš.

Lahko samo bom raje, ko bo čas kupil Ps4

Dracula's Destiny Trailer HD

še dober mesec:)

Crazy Bosses in Castlevania: Lords of Shadow 2

Še 1 teden>:D

Če kdo ni igral prvega dela in bo igral drugi del je tukaj zgodba s prvega dela v 5 minutah:P

Castlevania: Lords of Shadow in Five Minutes

Sem igral 2 uri in zbrisal mi ni preveč všeč. Pričakoval sem veliko več.

Meni je pa zelo v redu igra. Isto kot prva. Mejbi mi je prva mal bolj všeč! :D

Animirana Tv serija po igri Castlevania

Upam, da bo dobra!

Castlevania Animated Series - Night Creature Attack Scene

Sem pogledal prve dve epizode kar dobro :)

Netflix že naročil drugo sezono z še enkrat več epizodami.

Exclusive: Castlevania Season 2 Trailer

Druga sezona se začne danes ;)

Pogledal Castlevania drugo sezono in je zakon 8-)
Napovedana je tudi tretja sezona kjer obljubljajo še več epizod. Prva jih je imela 4 druga 8 tretja najbrž 12 :D

Kayzon ::

Ne morem verjet da bom rekel da se strinjam glede tega da je druga sezona zakon,ker prva je bil navaden kup dreka za moje pojme. V bistvu tok mi je bila zanic da sem sel in napisal prvi opis na imdbju.. Druga sezona se pa zacne rahlo bolje od prve,vendar z usakim delom gre visje in visje,tako da do finala sem bil res cisto notri.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Darksiders 2

Oddelek: Igre
81101 (61) oo7
»

Bloodborne (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Konzole
15723378 (685) oo7
»