Forum » Izdelava spletišč » Free server s custom domain podporo
Free server s custom domain podporo
mikko ::
Pozdravljeni,
mene zanima, če obstaja kakšen free service, ki nudi, da uploadaš neko preprosto osnovno stran, v smislu www.pov.io ter nanj obesiš tudi MVP za predstavitev?
Kot alternativa je najbližje App Harbour, ki stane 10$ na mesec, kar sicer ne predstavlja neke ovire, vendar me vseeno zanima, če obstaja kakšen free service?
Lp, M.
mene zanima, če obstaja kakšen free service, ki nudi, da uploadaš neko preprosto osnovno stran, v smislu www.pov.io ter nanj obesiš tudi MVP za predstavitev?
Kot alternativa je najbližje App Harbour, ki stane 10$ na mesec, kar sicer ne predstavlja neke ovire, vendar me vseeno zanima, če obstaja kakšen free service?
Lp, M.
dasf ::
Heroku in OpenShift sta oba zastonj in podpirata lastne domene. Sta pa oba PaaS strežnika (tako kot App Harbour).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dasf ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unroll.me zbira in prodaja uporabniške podatke UberjuOddelek: Novice / Zasebnost | 7168 (5056) | Matev |
» | GPS tracker za Windows MobileOddelek: Mobilne tehnologije | 1197 (1008) | YaN-cH |
» | Vnos novic na html stranOddelek: Izdelava spletišč | 1837 (1483) | unit3d |
» | Ali je to možno, da je tako poceni ali je natega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 964 (790) | podtalje |
» | free shell accountOddelek: Omrežja in internet | 1194 (1046) | Sodom |