Forum » Elektrotehnika in elektronika » Problem z polnjenjem laptopa
Problem z polnjenjem laptopa
wechta ::
Pozdravljeni, lastim si samsung-qx410 in imam sledečo težavo: polnilec moram res na polno pritisnit v laptop, da ga polni. Najlažje to naredim tako, da ga obrnem postrani, tako da je teža laptopa na polnilcu in potem ga napolni...
Vglavnem, tole seveda ni ok, sumim da je problem v konektorju v laptopu, dvomim da je kriv napajalec.
Ker bi me verjetnoi originalni servis prišel kar drago, me zanima kam bi se lahko obrnil, da bi to zadevo pregledali in popravili? Zna kdo to tukaj na forumu?
hvala in lp, Peter
Vglavnem, tole seveda ni ok, sumim da je problem v konektorju v laptopu, dvomim da je kriv napajalec.
Ker bi me verjetnoi originalni servis prišel kar drago, me zanima kam bi se lahko obrnil, da bi to zadevo pregledali in popravili? Zna kdo to tukaj na forumu?
hvala in lp, Peter
Rias Gremory ::
Če prav razumem je slab kontakt.
Če poznaš koga, ki zna s spajkalnikom ti lahko to popravi na tak način:
Če poznaš koga, ki zna s spajkalnikom ti lahko to popravi na tak način:
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija na prenosniku se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 6841 (4502) | ziciko |
» | Življenska doba baterije pri prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7385 (5910) | link_up |
» | Ko priklopim ekran na laptop, hitrost interneta pade na skoraj 0kbsOddelek: Pomoč in nasveti | 3064 (2171) | nurmaln |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8657 (7166) | Steinkauz |
» | MacBook-i so zakon (ali zakaj ne želite zamenjati svojega PC-ja)Oddelek: Strojna oprema | 3159 (2543) | Zheegec |