Forum » Pomoč in nasveti » Windows 8 jezik
Windows 8 jezik
frg4 ::
Prosim rabim pomoč. Imam Windows 8, ki pa je v ruščini. Ko se računalnik prižge moram vpisati geslo od microsoft računa, vendar geslo je napačno ker je vse v ruščini prav tako virtualna tipkovnica.
Prosim pomagajte.
LP
Prosim pomagajte.
LP
Windows 8.1 je v ruščini. Na računalniku imam language pack. Vendar ne morem priti do njig in aktivirati ker moram napisati geslo vendar imam rusko tipkovnico in ne gre.
darkolord ::
Spodaj desno nimaš nobenega drugega layouta za izbrati?
Lahko poskusiš na internetu zamenjati geslo recimo na številke...
Lahko poskusiš na internetu zamenjati geslo recimo na številke...
Frenckie ::
Kot jaz razumem, on ima Winse že pod geslom. Ni pa povedal v katerem jeziku je bilo geslo kreirano. Jezik windowsem lahko spreminjaš in očitno se z geslom zavozlaš.
So sicer programi za spreminjanje gesla ali brisanje le tega.
So sicer programi za spreminjanje gesla ali brisanje le tega.
Geslo sem že spreminjal preko Microsoft account. Ne gre. Zdaj sem pa naložil Windows 8 na računalnik in mi je Windows.old naredilo in s tem sem zadovoljen ker se ne mislim več ubadat s tem. Vse pomembne podatke in filme sem imel na D disku in ne na C.
Engineer_ ::
naloži enostavno licenčne windowse, ne pa ene iz travnika in takšnih težav ne boš imel. Kje in zakaj si sploh dobil ruske windowse.. :)
Desno spodaj imaš gumb kjer menjaš layout tipkovnice. Če tisto ne pomaga pač drugič malce pazi kakšne windowse nalagaš na sistem.
Desno spodaj imaš gumb kjer menjaš layout tipkovnice. Če tisto ne pomaga pač drugič malce pazi kakšne windowse nalagaš na sistem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
MrStein ::
alt+keypad
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 444542 (10223) | jedateruk |
» | microsoftov račun-ali ga imam?, težave, zaprtjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3916 (3794) | _Denny_ |
» | Stiki Nokia LumiaOddelek: Mobilne tehnologije | 2085 (1920) | M7e7 |
» | problem pri vpisu v windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3745 (3468) | GTX970 |
» | Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 4294 (3578) | Mavrik |