Forum » Programska oprema » Kere programe uporablate za "spedenat" PC
Kere programe uporablate za "spedenat" PC
kitara8 ::
recimo kakšne speed boosterje, registry cleanerje, driver downloadarje, uninstalerje, firewalle...... katero kombinacijo priporočate za najboljši rezultat(hiter in stabilen pc)
mišljeno je za windows7 čeprav verjetno to ne igra kakšne velike vloge...
Sam uporabljam Eset Nod32, Revo Uninstaler, Driver genius pro in orodja v windowsu (defregmatator, čiščenje diska...)
mišljeno je za windows7 čeprav verjetno to ne igra kakšne velike vloge...
Sam uporabljam Eset Nod32, Revo Uninstaler, Driver genius pro in orodja v windowsu (defregmatator, čiščenje diska...)
McMallar ::
Defrag, ostalo vse ročno.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
kaj menite koliko pogosto/oz če sploh se splača defragmentirati... ubistvu kaj loh pridobiš oz zgubiš s tem...
a je res možno da zgubiš določene datoteke med defragom?
jaz sem to sam enkrat naredil do zdaj in sem mogoče opazil samo malo hitrejše delovanje
a je res možno da zgubiš določene datoteke med defragom?
jaz sem to sam enkrat naredil do zdaj in sem mogoče opazil samo malo hitrejše delovanje
bluefish ::
Pridobiš zelo malo, ker sodobni sistemi to opravljajo že v ozadju med zapisovanjem datotek in v času neaktivnosti. Ne, datotek ne zgubiš.
no še nekaj malo neumesnega... čemu služi t.i. "odstranjevalna datoteka " (saj mislim da j nekaj takega)
in kakšne so optimalne nastavitve le te? a je bolš več ali manj?
Wox ::
no še nekaj malo neumesnega... čemu služi t.i. "odstranjevalna datoteka " (saj mislim da j nekaj takega)
Misliš ostranjevalna datoteka ali pagefile? Na kratko ostranjevalna datoteka in fizični pomnilnik sestavljata navidezni pomnilnik. Obširneje TUKAJ.
Commodore 64
McMallar ::
ko pa register urejaš?
Regedit.exe
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
RejZoR ::
Če mene vprašajte ne uporabljat drugega kot CCleaner. Sem sprobal ogromno "optimizacijskih" programov, ki obljubljajo svašta, ampak tud brišejo svašta in prej ali slej zašuštrajo register oz pobrišejo fajle, ki jih ne bi smeli. S CCleaner pa sicer pobriše manj, ampak nisem naletel na kakšen butast error zarad prekomernega čiščenja stuffa. Tud kadar sem ga pognal je našlo stvari povezane s fajli in programi, ki sem jih recimo zbrisal oz odinštaliral, tako da zadeva briše prave stvari in ne kar nekaj v tri krasne.
Glede na to da je freeware zadeva deluje daleč bolje in bolj zanesljivo od vseh plačljivih.
Glede na to da je freeware zadeva deluje daleč bolje in bolj zanesljivo od vseh plačljivih.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasnost računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4227 (3740) | solatko |
» | Pomnilnik v Windows: 2. delOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6466 (4539) | Jst |
» | Odstranjevalna datotekaOddelek: Programska oprema | 4544 (4122) | Boomer1911 |
» | Virtual memory????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (1146) | Kekec |
» | Kako optimalno particionirati HD WD Raptor...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2118 (1799) | schurda |