Forum » Loža » Stroj za kuvertiranje
Stroj za kuvertiranje
MisterR ::
Zdravo,
zanima me če pozna kdo podjetje, ki prodaja stroje za kuvertiranje? Izključno me zanima nakup takega stroja. Sicer ne vem če je to pravo ime ampak je edino kar mi google najde.
Zanimam pa se za manjše (pisarniške) stroje in ne tiste ta velike za 100000 in več kuvert.
Lp
zanima me če pozna kdo podjetje, ki prodaja stroje za kuvertiranje? Izključno me zanima nakup takega stroja. Sicer ne vem če je to pravo ime ampak je edino kar mi google najde.
Zanimam pa se za manjše (pisarniške) stroje in ne tiste ta velike za 100000 in več kuvert.
Lp
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
ali3n ::
Pokliči direktorja Nove kuverte (g. Stanislav Menard); tip je namazan z vsemi žaubami in rad deli svoje znanje;
Res obvlada sceno. Zagotovo ti bo dobro svetoval.
Res obvlada sceno. Zagotovo ti bo dobro svetoval.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tisklanik za tiskanje ovojev spisov - obrazec obr 0.14Oddelek: Kaj kupiti | 1571 (1398) | solo5 |
» | Apple zmore prestrezati sporočila prek iMessageOddelek: Novice / Varnost | 8111 (5771) | Invictus |
» | Kaj kupiti bratu za doktorat ?Oddelek: Kaj kupiti | 7386 (5772) | Xrysis3 |
» | Godlov aksiom neizpeljivosti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 8979 (6888) | Vesoljc |
» | Postavitev hišice v gozdu na Jelovici!Oddelek: Loža | 2579 (2246) | cryptozaver |