Forum » Pomoč in nasveti » težave s printerjem Lexmark E230
težave s printerjem Lexmark E230
micena ::
Pozdravljeni!
Prosila bi za pomoč:
Imam že nekaj let star printer Lexmark E230 in kar čez noč je nehal delat. Težava je v tem, da mi utripajo vse lučke in ne da se printat. Poskusila sem že z izklopom pa nič...Mi lahko nekdo pomaga,ker nujno rabim printer?!
Prosila bi za pomoč:
Imam že nekaj let star printer Lexmark E230 in kar čez noč je nehal delat. Težava je v tem, da mi utripajo vse lučke in ne da se printat. Poskusila sem že z izklopom pa nič...Mi lahko nekdo pomaga,ker nujno rabim printer?!
dottor ::
Tiskalniki so ratali že tako smešno poceni, da se jih skoraj d ane splača popravljat. Ko sem imel sam Lexmarka so se mi vsak mesec posušile kartuše. Komplet kartuš je bil 45€, za 50E sem prinesu Epsona domou, Lexmark pa je letu na podarim.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Nejcos ::
Lučke ponavadi utripajo v nekem zaporedju kar ti pove kater error code je in potem ti lahko povemo kaj več, malo opiši zaporedje
micena ::
Utripajo vse lučke hkrati...gumb za vklop modro in še ena mala modro, ostale štiri pa oranžno če to kaj pomaga :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30722 (19992) | bobby |
» | Epson Stylus C62 Ink Jet PrinterOddelek: Kaj kupiti | 1275 (1194) | mersol |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3409 (2404) | easyrider3 |
» | Ruter prekine povezavoOddelek: Strojna oprema | 928 (735) | ERGY |