Forum » Pomoč in nasveti » Težave Mozilla firefox
Težave Mozilla firefox
Tayaa ::
Pozdravček vsem
Mi zna mogoče kdo pomagati pri sledečem problemu z mozillo:
Kadarkoli v mozilli želim odpreti katero koli spletno stran, me že čez sekundo vrže na neko stran ww94.btosjs.info. Če brskam po spletu v google chrom-u deluje vse kot je treba, torej je najbrž problem mozilla. Bi mi znal kdo svetovati, kaj naj storim??
Najlepša hvala že vnaprej
LP
Tayaa
Mi zna mogoče kdo pomagati pri sledečem problemu z mozillo:
Kadarkoli v mozilli želim odpreti katero koli spletno stran, me že čez sekundo vrže na neko stran ww94.btosjs.info. Če brskam po spletu v google chrom-u deluje vse kot je treba, torej je najbrž problem mozilla. Bi mi znal kdo svetovati, kaj naj storim??
Najlepša hvala že vnaprej
LP
Tayaa
jastreb ::
imam sveže nameščene windowse in ostale programe, pravtako FF, pa mi FF po nekaj dneh konkretno šteka. niti črke se ne prikazujejo tako hitro kot tipkam tale text.
rešitev?
rešitev?
jastreb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 16 je tuOddelek: Novice / Brskalniki | 12855 (10514) | dukenukem |
» | Mozilla plačala dvanajstletniku tri tisoč dolarjev za najdeno ranljivostOddelek: Novice / Varnost | 10192 (6690) | filip007 |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11979 (9226) | marhyo |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9240 (7271) | christooss |
» | Nove MozilleOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3353 (3353) | Kostko |