Forum » Pomoč in nasveti » Miška logitech G500 kontakt problem
Miška logitech G500 kontakt problem
polde66 ::
Oj
vsake tolk časa mi nagaja kontakt v špilu npr BF3. Špilam špilam nato slišim widosow zvočni signal za usb odstranitev naprave in na miški tema. traja par trenutkov in evo delamo zopet. Malce me zadeve že motijo. Je kak usb kontakt za spucat al bo miško treba menjat. Plata je pa čist nova in je delalo na stari isto, tako da usb od platke nimajo veze.
vsake tolk časa mi nagaja kontakt v špilu npr BF3. Špilam špilam nato slišim widosow zvočni signal za usb odstranitev naprave in na miški tema. traja par trenutkov in evo delamo zopet. Malce me zadeve že motijo. Je kak usb kontakt za spucat al bo miško treba menjat. Plata je pa čist nova in je delalo na stari isto, tako da usb od platke nimajo veze.
polde
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napetost med zvočnim izhodom kompjuterja in avdio vhodom HTOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1285 (1220) | Brane22 |
» | Napajalnik se izklopi, ko je na matičniOddelek: Strojna oprema | 716 (605) | Double_J |
» | Mnenje o prenosnem računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 1612 (1274) | jperc21 |
» | 5.1 zamenjava levega in desnega kanalaOddelek: Zvok in slika | 851 (793) | alum |
» | Monitor Samsung SM 1200NF par klasičnih vprašanj o sami namestitviOddelek: Strojna oprema | 1404 (1046) | glinik |