Forum » Pomoč in nasveti » nov disk
nov disk
killa bee ::
Kupil sem nov disk in me zanima na kaj moram biti previden pri inštalaciji saj 1 disk že imam. A moram nastavit da je en Slave en pa Master? Kako to naredim. Driverje verjetno nerabim inštalirat. Uporabljam Windows 8 , Kupil sem pa 1 TB disk WD.
bluefish ::
Master/slave se ne nastavlja več. Kvečjemu v BIOS-u določiš vrstni red.
Skratka, priklopiš disk, zaženeš sistem > Win + R > diskmgmt.msc > formatiraš nov disk in to je to.
Skratka, priklopiš disk, zaženeš sistem > Win + R > diskmgmt.msc > formatiraš nov disk in to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
killa bee ::
sm tko naredil pa mi ne zazna diska. Mogoče zato ker sem sata(?) kabel iz DVD playery izpulil in z njim priključil trdi disk?
Pyromanic ::
A v biosu ti ga zazna?
Lahko, da si samo formatiral in mu ni dodal particijo.
Probi z desno kliknt my computer>Manage>Disk managment, če vidš disk nared desni klik in izber Change drive letter and paths
izberi ADD, mu dodaj črko in pritisneš OK
Lahko, da si samo formatiral in mu ni dodal particijo.
Probi z desno kliknt my computer>Manage>Disk managment, če vidš disk nared desni klik in izber Change drive letter and paths
izberi ADD, mu dodaj črko in pritisneš OK
solatko ::
V disk managerju moraš vidit disk, je pa brez oznake. Moraš mu dodeliti črko in potem ti bo ponudil še format.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop drugega SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 2910 (2494) | amigo_no1 |
» | nova grafična - disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 1952 (1389) | pegaso |
» | trdi disk hitachiOddelek: Strojna oprema | 2117 (1752) | kerrigh |
» | Nov diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1096 (863) | VASkO |
» | Dodajanje diskov v Win9XOddelek: Operacijski sistemi | 1575 (1484) | miranpozar |