Forum » Omrežja in internet » Slab WiFi signal
Slab WiFi signal
Trax ::
Pozdravljeni, imam problem z WiFi signalom in me zanimajo vaša mnenja glede reševanja problema. V sobi mi prenosnika ne poveže z brezžičnim signalom. Pregledal sem vse kotičke in seveda ne dela nikjer. Ko stopim na hodnik zraven stene, ki ga loči s sobo mi takoj poveže računalnik z omrežjem in še prenos podatkov je hiter, kot bi moral biti. Ko sem povezan z omrežjem in stopim nazaj v sobo zraven stene mi internet dela normalno in tudi vsebine nalaga normalno hitro. Čez nekaj časa pa se povezava prekine in ko se hočem spet povezati z omrežjem to ni mogoče, če ne grem spet na hodnik in nazaj pa še to ne prime vedno.
Premik routerja ni mogoč ker sem v Dijaškem Domu. Ko komur koli povem za problem se niti ne trudijo da bi ga rešili. Vesel bi bil kakršnih koli idej glede reševanja problema. Vnaprej hvala. :D .
Premik routerja ni mogoč ker sem v Dijaškem Domu. Ko komur koli povem za problem se niti ne trudijo da bi ga rešili. Vesel bi bil kakršnih koli idej glede reševanja problema. Vnaprej hvala. :D .
- premaknil iz Mobilne tehnologije: OmegaBlue ()
Trax ::
Če prav razumem to naj bi bil USB WiFi Adapter. A ni tako, da če bi dobil dober Dongle ne potrebujem usb podaljška saj naj bi kar dobro lovil signal. Kot sem gledal na Ebay-u imajo takšne z dvema antenama in mislim, da ni potrebe za usb podaljškom saj sklepam, da si mislil da bi Adapter napeljal ven iz sobe. P.S. Hvala za predlog :D
xxxul ::
kupi nekaj takega, daj tja kjer imaš še dober wifi signal (na hodnik očitno), se 3minute igrej z setupom - in voila
http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b...
http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri wifi router za 100Mbps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 32815 (25685) | mevden |
» | Router za običajnega uporabnika na optiki (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10370 (8606) | XS!D3 |
» | Ojačevalnik WIFI signalaOddelek: Kaj kupiti | 6415 (5162) | MTB |
» | Ne bi rad štemal: Wlan karticaOddelek: Strojna oprema | 1682 (1398) | Daniel |
» | Ženska za računalnikom, prosim za pomoč :) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19370 (17265) | pobalinka2 |