Forum » Programska oprema » Zimbra Desktop
Zimbra Desktop
Sims ::
Pozdravljeni,
ali lahko uporabljam Zimbra Desktop kot podjetje? Našel sem Zimbra Collaboration Server Open Source Edition. To sem celo že enkrat naštimal na linux mašini. Skratka za Desktop, pa nisem prepričan, če lahko uporabljam kot podjetje, da nisem v kakšnem prekršku.
Hvala,
LP,
Simon
ali lahko uporabljam Zimbra Desktop kot podjetje? Našel sem Zimbra Collaboration Server Open Source Edition. To sem celo že enkrat naštimal na linux mašini. Skratka za Desktop, pa nisem prepričan, če lahko uporabljam kot podjetje, da nisem v kakšnem prekršku.
Hvala,
LP,
Simon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Notes preko Exchange strežnika na Linuxu?Oddelek: Programska oprema | 1011 (692) | poweroff |
» | Menjava poštnega strežnika in portala za sodelovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2448 (1986) | jukoz |
» | [Zimbra] Težave z šumnikiOddelek: Programska oprema | 1208 (1128) | 'FireSTORM' |
» | Kaj bi bila freeware alternativa MS Exhange-u?Oddelek: Programska oprema | 1518 (1109) | Invictus |
» | Linux - Alternativa Windows Serverju (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6057 (3921) | jype |