Forum » Mobilne tehnologije » MMS - NUJNO!!!
MMS - NUJNO!!!
eustir ::
Imam nujno vprašanje;
nekomu sem danes poslala mms - sliko, prenos je bil vklopljen, potem pa sem ugotovila, da sporočilo pošiljam napačni osebi. V tistem trenutku je kazalo, da sporočilo še vedno pošiljam, hitro sem izklopila prenos podatkov in nato zbrisala sporočilo. Ali to pomeni, da je oseba ta mms prejela, ali ne? Ali bo sedaj ob naslednjem vklopu prenosa podatkov ta oseba sms prejela, pa čeprav sem mms zbrisala?
Najlepša hvala!
nekomu sem danes poslala mms - sliko, prenos je bil vklopljen, potem pa sem ugotovila, da sporočilo pošiljam napačni osebi. V tistem trenutku je kazalo, da sporočilo še vedno pošiljam, hitro sem izklopila prenos podatkov in nato zbrisala sporočilo. Ali to pomeni, da je oseba ta mms prejela, ali ne? Ali bo sedaj ob naslednjem vklopu prenosa podatkov ta oseba sms prejela, pa čeprav sem mms zbrisala?
Najlepša hvala!
freesty ::
Odvisno od vsebine MMS. Najboljse bi bilo, ce bi sem prilepla fotko, ki si jo hotela poslati, da ocenimo za kaksno kolicino prenosa podatkov gre.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
eustir ::
Aha, no datoteka je velika 271 kb če vam to kaj pove? Slike ne morem prilepiti, saj je na njej neka oseba in ni ravno primerna za sem gor. :)
Aha, no datoteka je velika 271 kb če vam to kaj pove? Slike ne morem prilepiti, saj je na njej neka oseba in ni ravno primerna za sem gor. :)
Odvisno od vsebine MMS. Najboljse bi bilo, ce bi sem prilepla fotko, ki si jo hotela poslati, da ocenimo za kaksno kolicino prenosa podatkov gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eustir ()
mailer ::
Ne se bat, če bo fotka zanimiva jo boš našla na internetu
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
x4en0n ::
tumare ::
Če se je sporočilo prikazalo v seznamu poslanih, je pač poslano, drugače ne. Odvisno od hitrosti povezave zna kar trajati, da ti pošlje, tako da če si prej ustavila verjetno ni poslalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 112493 (15917) | zobnik |
» | MMS problem (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17359 (13448) | mojsterleo |
» | Galaxy S III bo imel štiri jedra v SoC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 36235 (31457) | PrimozR |
» | SMS sporočila dražja kot prenos podatkov iz HubblaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6317 (4117) | hamax |
» | Spletna stran mooble.siOddelek: Loža | 2255 (1837) | Compufreek |