Forum » Pomoč in nasveti » ni slike na monitorju
ni slike na monitorju
dejxxx ::
Pozdravljeni
Danes zjutraj sem prižgal računalnik in na monitorju se ne prikazuje nič, tudi če ga reštartam. Ko monitor odklopim od računalnika, mi napiše na monitorju no signal.
Pa tudi včeraj ko sem igral igrice, mi je med igrico utripalo na black screen in nazaj v igrico in nato dokončno v črno sliko. Računalnik sem resetiral in je normalno deloval nazaj.
Ali je mogoče grafična šla ali monitor?
Danes zjutraj sem prižgal računalnik in na monitorju se ne prikazuje nič, tudi če ga reštartam. Ko monitor odklopim od računalnika, mi napiše na monitorju no signal.
Pa tudi včeraj ko sem igral igrice, mi je med igrico utripalo na black screen in nazaj v igrico in nato dokončno v črno sliko. Računalnik sem resetiral in je normalno deloval nazaj.
Ali je mogoče grafična šla ali monitor?
Hayabusa ::
Monitor čez noč crkne zelo zelo redko.
Testiraj z drugo grafično.
Še prej odstrani cmos baterijo na plošči za minuto (izštekaj pc iz el. vtičnice !).
Testiraj z drugo grafično.
Še prej odstrani cmos baterijo na plošči za minuto (izštekaj pc iz el. vtičnice !).
nimam na voljo grafične ktere druge, imam samo prennosnik, če si lahko kako pomagam z njim.
Računalnik sem odklopu in notri vse spucal, ampak isto kot prej, tako da predvidevam da je res grafična šla.
kak nasvet kaj pazit pri nakupu nove?
Računalnik sem odklopu in notri vse spucal, ampak isto kot prej, tako da predvidevam da je res grafična šla.
kak nasvet kaj pazit pri nakupu nove?
A. Smith ::
Priključi monitor nazaj na računalnik ter posveti na zaslon z močno svetilko. ČE boš videl sliko, potem napaka ni na grafični kartici, temveč ti v moniturju crkuje osvetljava zaslona.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
- General James Mattis
A. Smith ::
Sam ko odklopim monitor od kompa mi piše tist no signal pa skače ta napis okoli
Takrat je osvetljava manjša in lahko vezje vseeno deluje. Sem že videl take primere. Izvedi preizkus s svetilko, da se lahko ta možnost potrdi ali ovrže.
"Be professional, be polite,
- General James Mattis
- General James Mattis
Vsi ventilatorji delajo (napajalnik in procesor) ter trdi disk prav tako.
Ko posvetim z močno baterijo ničesar ni.
Pri monitorju ko računalnik dela ponavadi gori modra lučka, sedaj gori ko vklopim računalnik oranžna. ko pa kable izklopim in mi piše tisto no signal, pa na monitorju gori modra lučka-takšna kot da računalnik obratuje.
Ko posvetim z močno baterijo ničesar ni.
Pri monitorju ko računalnik dela ponavadi gori modra lučka, sedaj gori ko vklopim računalnik oranžna. ko pa kable izklopim in mi piše tisto no signal, pa na monitorju gori modra lučka-takšna kot da računalnik obratuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezave z monitorjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1422) | Samson |
» | črni ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 975 (793) | DarKel |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8341 (6639) | ZigaZiga |
» | PC deluje MONITOR se ne odzivaOddelek: Strojna oprema | 1325 (1110) | thebaloh |
» | Problem, NO SIGNAL, ne zazna..Oddelek: Strojna oprema | 1237 (1052) | cekr |