Forum » Pomoč in nasveti » Kovinska omarica
Kovinska omarica
LuckyMato ::
Pozdravljeni !
Pred kratkim sem prešel na ADSL povezavo. Sedaj pa imam na mizi modem, pa ISDN modem (rabim za analogne izhode), pa router pa še par škatlic, ki jih želim dati v neko kovinsko omarico (pod stopnicami pri kleti) ki bi imela spredaj steklo. Na netu sem iskal vse živo vendar kaj pametnega nisem našel, razen za velike sisteme. A ma kateri od vas kako idejo, kje stvar nabaviti ? Velikost bi bila 35x20x25 cm (DxVxŠ) ?
Pred kratkim sem prešel na ADSL povezavo. Sedaj pa imam na mizi modem, pa ISDN modem (rabim za analogne izhode), pa router pa še par škatlic, ki jih želim dati v neko kovinsko omarico (pod stopnicami pri kleti) ki bi imela spredaj steklo. Na netu sem iskal vse živo vendar kaj pametnega nisem našel, razen za velike sisteme. A ma kateri od vas kako idejo, kje stvar nabaviti ? Velikost bi bila 35x20x25 cm (DxVxŠ) ?
ali3n ::
Išči omarice za električno inštalacijo. Vem, da jih je en privatnik v Polhovem gradcu delal, a tiste so bile takrat cele plastične (lice ni bilo iz stekla)...
Brskaj po trgovinah z gradbenim materialom: Metalka na Topniški, Merkur, BauXXX,....
Brskaj po trgovinah z gradbenim materialom: Metalka na Topniški, Merkur, BauXXX,....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnova kopalniceOddelek: Loža | 5983 (1591) | edi123 |
» | Cena omarice po meriOddelek: Loža | 2736 (2313) | Machete |
» | Menjava vtičnicOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13509 (12691) | STU-III |
» | Katera prenapetostna zascitaOddelek: Kaj kupiti | 2811 (2073) | brodul |
» | vsakih nekaj ur priklop na internetOddelek: Pomoč in nasveti | 798 (725) | dragonfly |