Forum » Pomoč in nasveti » HP Pavilion 23 All-in-one
HP Pavilion 23 All-in-one
PurplePapet ::
Gledal sem tale računalnik: http://www.mimovrste.com/artikel/274018...
Zanima me če bi bil hiter, dosti zmogljiv za igre kot so Call of Duty, Minecraft, in take bolj sodobne igre.
Skrbi me to da je premalo Ghz-ja.
Kaj vi menite ?
Zanima me če bi bil hiter, dosti zmogljiv za igre kot so Call of Duty, Minecraft, in take bolj sodobne igre.
Skrbi me to da je premalo Ghz-ja.
Kaj vi menite ?
rdecaluc ::
Amm.. vgrajen ima ta poceni APU od amdja. Filmi, glasba, browsing. Bolj stare igre. Sicer pa za minecraft rabiš dosti procesor močan.
edit: Za igre jst nebi. Če imaš ekran pa za ta enar dobiš dosti boljši računalnik.
edit: Za igre jst nebi. Če imaš ekran pa za ta enar dobiš dosti boljši računalnik.
Est modus in rebus. ,typos
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rdecaluc ()
Unknown_001 ::
Če že mora bit AIO naj bo vsaj ta http://www.mimovrste.com/artikel/274019...
Drgač pa če znaš kišto skrit je skor bolš da si računalnik sestaviš pospraviš kable, nabaviš ličen monitor, brezžično tipkovnico in miša, pa ene zvočnike dobre pa si zmagal
Drgač pa če znaš kišto skrit je skor bolš da si računalnik sestaviš pospraviš kable, nabaviš ličen monitor, brezžično tipkovnico in miša, pa ene zvočnike dobre pa si zmagal
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Jure25 ::
da ne odpiram nove teme...
Imam Hp AIO 23 b200eu (intel pentium procesor, 6gb rama, 1gb disk).
Imam občutek, da se je pc z novimi windowsi kr upočasnil. Uporabljam ga za pisarniško delo, youtube itd, ne potrebujem za igrice.
Nisem več uptodate pa me zanima, če se da računalnik kako pohitrit in dodat kaj GB prostora (ram, ssd), kako vidim kompatibilnost z mojim pc?
Hvala!
Imam Hp AIO 23 b200eu (intel pentium procesor, 6gb rama, 1gb disk).
Imam občutek, da se je pc z novimi windowsi kr upočasnil. Uporabljam ga za pisarniško delo, youtube itd, ne potrebujem za igrice.
Nisem več uptodate pa me zanima, če se da računalnik kako pohitrit in dodat kaj GB prostora (ram, ssd), kako vidim kompatibilnost z mojim pc?
Hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Jure25 ()
mtosev ::
Uporabiš kak program kot je cpu-z, speccy da ugotoviš katere komponente maš not. Tudi si zgooglaj service manual za tvoj komp, da bo lazje.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
MIHAc27 ::
Definitivno SSD, če ima še klasičen disk, drugo se ti po moje niti ne splača. AIO drugače niso ravno najbolj prijazni za odpirat tko da... previdno.
Jure25 ::
Hvala za pomoč.
Preko cpuz vidim da ima 1x 2gb ram ddr3 1600mhz in 1x 4gb ddr3
Ali lahko zamenjam za ddr4 ali mora bit nujno ddr3? Namen ima dat 2x8gb rama.
Disk pa je 1tb navadni sata.
Glede diska pa upam, da je dodaten priključek za SSD in bi lahko imel oba diska
Preko cpuz vidim da ima 1x 2gb ram ddr3 1600mhz in 1x 4gb ddr3
Ali lahko zamenjam za ddr4 ali mora bit nujno ddr3? Namen ima dat 2x8gb rama.
Disk pa je 1tb navadni sata.
Glede diska pa upam, da je dodaten priključek za SSD in bi lahko imel oba diska
MIHAc27 ::
Če je ram ddr3 to ne moreš menjati za ddr4. Preveri v specifikacije, če AIO podpira 8Gb rama, da ne bo kasneje to problem.
Kolikor gledam, je max 2x 4Gb.
Glede dodatnega diska... če ima DVD enoto včasih lahko to zamenjaš z caddyjem za disk.
https://support.hp.com/ca-en/document/c...
Kolikor tukaj gledam, ima dvd. Napajanje in sata kabel, pa ne vidim dobro, a je navaden ali ne.
Kolikor gledam, je max 2x 4Gb.
Glede dodatnega diska... če ima DVD enoto včasih lahko to zamenjaš z caddyjem za disk.
https://support.hp.com/ca-en/document/c...
Kolikor tukaj gledam, ima dvd. Napajanje in sata kabel, pa ne vidim dobro, a je navaden ali ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel NUC (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 34917 (1905) | Nebomgabiksa |
» | All-in-One Desktop PCOddelek: Kaj kupiti | 1855 (1447) | Sinope |
» | Nakup namiznega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 10503 (9941) | TOP |
» | Nabava novega PC-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7949 (6841) | Steinkauz |
» | AMD procesor (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 17378 (15377) | klinker |