» »

problem s priključkom za slušalke na laptopu

problem s priključkom za slušalke na laptopu

vtecboy ::

Pozdravljeni!

imam en zelo neprijaten problem in sicer: pred časom sem po nesreči malo polil laptopa (HP4515s) in od takrat je na tipkovnici nehalo delovati pol tipk in zvok mi je preskakoval iz slušalk na vgrajene zvočnike (ko sem imel priključene slušalke). čez nekaj časa pa je laptop začel zaznavati slušalke ravno obratno-se pravi da jih je zaznal da naj bi bile priklopljene takrat ko niso, ko pa sem jih priklopil je pokazalo kot da jih ni.

s podobnim opisom (razen seveda da sem laptop polil :)) sem vseskupaj odnesel v garancijo. tipkovnico so zamenjali in dela kot mora, za problem s slušalkami pa so namestili nove gonilnike za zvok in posodobili biose. kljub temu je ta problem ostal nerešen, dodali pa so tudi da naj v primeru ponovnih težav formatiram laptopa. tudi to sem storil a ne pomaga.. še vedno laptop slušalke zaznava ravno obratno in nimam pojma kaj naj :/ ..zvočniki na laptopu pa delujejo normalno, OS je WIN 7 ultimate , tudi slušalke in ostali zvočniki ki sem jih poslušal priklopiti delujejo normalno na ostalih napravah.

danes sem laptop ponovno dal v garancijo. tam so mi namignili da gre najbrž za sistemsko napako in ne fizično(kot sam mislim da je). seveda pa mi "niso smeli" povedati kako se to reši. upam da dobim iz garancije popravljen laptop a imam slab občutek da bo zgodba ista kot prvič zato prosim za vašo pomoč in nasvete.

vnaprej se zahvaljujem za vaš čas in odgovore!

LP
  • spremenil: vtecboy ()

Pyr0Beast ::

Packarija okoli konektorja za slušalke na plati povzroča da komp 'zazna' da je nekaj gor priklopljeno. Spucati bo treba.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Pyr0Beast je izjavil:

Packarija okoli konektorja za slušalke na plati povzroča da komp 'zazna' da je nekaj gor priklopljeno. Spucati bo treba.

hvala! ampak problem je v tem da sam ne smem odpret laptopa zaradi garancije ... na servisu pa tudi ne verjamem da bodo to naredili.. po mojem bodo spet mutili nekaj z gonilniki in podobno..

Pyr0Beast ::

Če je servis zastonj, ni pene.

Če pa misliš plačevati pa:
Nabavi nov laptop
ali
Odpri sam in spucaj
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

DeeCoy ::

Naj ti zrihtajo, garancija je garancija ;). Naj rihtajo dokler ne dela :D

@ Pyr0Beast: servis je zastojn saj je laptop v garanciji, edino kar me skrbi je to, da bodo spet nekaj čarali okrog programske opreme in bo problem ostal nerešen.

@DeeCoy: se strinjam :) treba bo pač vztrajat dokler ne bojo majstri popravili :D

sporočim ko dobim laptopa nazaj..kje v petek bi znalo bit

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
13425854 (14505) stefi91
»

laptop piskanje

Oddelek: Strojna oprema
101616 (1355) zero_max
»

Priključeni niso nobeni zvočniki ali slušalke..

Oddelek: Pomoč in nasveti
181599 (1411) amigo_no1
»

Visoka temperatura prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
337279 (6555) Stupo
»

Popravlja kdo prenosnike tukaj?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
141834 (1062) Pyr0Beast

Več podobnih tem