» »

Audio kabel [bel+rdeč] z dvema priključkoma na eni strani

Audio kabel [bel+rdeč] z dvema priključkoma na eni strani

d0rK ::

Živjo, zanima me če obstaja audio kabel [tist z dvema žicama, rdečo in belo], kjer je na eni strani en moški na drugi strani pa dva ženska priključka [po dva rdeča in dva bela]. Rad bi namreč povezal TV ki ima en tak izhod s konzolo za brezžične slušalke [sem bo šel en kabel] in sistemom ozvočenja kamor bo šel drug kabel.

Ker iščem za nekoga drugega in nimam točne slike situacija v glavi je možno da so moški/ženski priključki v tem opisu malo pomešani.


Hvala!

tumare ::

npr. to: http://www.amazon.co.uk/Cable-Tex-Singl...

Vedi da to sploh ni optimalna rešitev, raje kaj ki preklaplja povezavo (s tvojim audio out signalom prve naprave v bistvu napajaš še audio out sektor druge naprave poleg audio in ojačevalca)

d0rK ::

Hmm, pa bo to šlo v temu primeru? Se konektorja pri RCA [rdeč in bel] kablu ne komplementirata? Če bi sedaj napimer jaz vtaknil RCA kabel v TV, in potem dal en tak splitter na rdeč konektor na drugi strani in enega na bel konektor ter nato priklopil en kabel na drugo stran splitterja do docka za slušalke in enega do sistema ozvočena. Bo tak signal šel skozi?

Fora je da te prokleti novi TVji nimajo izhoda za sušalke zadaj.. In kolega je pred kratkim dobil nek tv. Sedaj pa želi čim ceneje vzpostaviti stanje povezav kot so bile na prejšnjem tvju. In zaenkrat ima lahko povezane na tv ali zvočnike ali slušalke, obojega hkrati pa ne. Nekaj kar bi preklapljalo povezavo se pa sliši drago.

tumare ::

Delovalo bo, vendar boš imel bolj švoh signal, ki pride dejansko do docka za slušalke.

Vendar povežeš tako: kupiš dva taka splitterja, in daš rdečega od tv in rdečega od konzole v enega, in to daš v rdeč vhod za dock, isto narediš za bele kable.

king67 ::

Ta sistem ozvočenja nima izhoda za slušalke?

lp,
king67

d0rK ::

Žal nima.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako povezati tv in soundbar,prosim pomoč

Oddelek: Zvok in slika
275537 (992) Škorc
»

Povezava TV z zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
133003 (2245) rogerg
»

Priklop glasbenega stolpa na TV

Oddelek: Zvok in slika
137362 (2969) matjazekk
»

Povezava glasbenega stolpa z LCDjem

Oddelek: Zvok in slika
123451 (2472) UNIVERZUM
»

Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater System

Oddelek: Zvok in slika
212159 (1639) gumby

Več podobnih tem