Forum » Slo-Tech » Problemi slo-tech in opera 7
Problemi slo-tech in opera 7
bmen ::
Pozdravljeni.
Pred par dnevi sem si naložil Opero 7,
opazil sem, da ima opera težave pri prikazovanju strani (konkretno pri prikazovanju malih oglasov ali pri odgovarjanju na teme v forumu), ko se namesto da bi se stran naložila v celoti naložita je okvirja na desni strani (novice...) in levi strani (nastavitve...), medtem ko se srednji del(kjer so novice in vsebina tem)ne naloži.
Teh problemov Opera 6.05 in 7 beta 2 nista imeli.
Vprašanja:
- Ali je napaka na strani opere (da ji stran pač ne paše),
- ali pa je mogoče napaka pri izdelavi same strani.
- Ali je še kdo opazil enake probleme?
Lep pozdrav
Bmen
Pred par dnevi sem si naložil Opero 7,
opazil sem, da ima opera težave pri prikazovanju strani (konkretno pri prikazovanju malih oglasov ali pri odgovarjanju na teme v forumu), ko se namesto da bi se stran naložila v celoti naložita je okvirja na desni strani (novice...) in levi strani (nastavitve...), medtem ko se srednji del(kjer so novice in vsebina tem)ne naloži.
Teh problemov Opera 6.05 in 7 beta 2 nista imeli.
Vprašanja:
- Ali je napaka na strani opere (da ji stran pač ne paše),
- ali pa je mogoče napaka pri izdelavi same strani.
- Ali je še kdo opazil enake probleme?
Lep pozdrav
Bmen
Predator ::
tukaj ( bolj proti koncu ) sta Riplix in lukslo omenila neke probleme z opero in st-jem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povprečna spletna stran težka en megabajtOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5154 (3284) | MrStein |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21967 (18658) | Jst |
» | Slovenija druga v popularnosti Firefoxa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15655 (12723) | MrStein |
» | Firefox 1.5 Beta1 izšel! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9224 (7255) | christooss |
» | Ce vam grejo na jetra vsiljivi flash popupi in reklame.Oddelek: Omrežja in internet | 1941 (1571) | Gandalfar |