Forum » Loža » Kje do apartmaja /naslednji teden
Kje do apartmaja /naslednji teden

BlueX ::
Pozdravljeni,
Zanima me če kdo pozna kakšen fajn pa ugoden-normalna cena apartma na hrvaškem za naslednji teden - sepravi od 26.08.
Potreboval bi pa nekje 2-3nočitve za 2 osebi. Lokacija je pa zaželjeno da je kakšen Kvarner-Istra.
Sej je veliko strani s temi ponudniki samo me zanima mogoče kakšen direkten link ali pa kaj podobnega iz lastnih izkušenj.
Zanima me če kdo pozna kakšen fajn pa ugoden-normalna cena apartma na hrvaškem za naslednji teden - sepravi od 26.08.
Potreboval bi pa nekje 2-3nočitve za 2 osebi. Lokacija je pa zaželjeno da je kakšen Kvarner-Istra.
Sej je veliko strani s temi ponudniki samo me zanima mogoče kakšen direkten link ali pa kaj podobnega iz lastnih izkušenj.

Okapi ::
Istra je afaik trenutno bolj ali manj razprodana, sicer pa kaj ti bo apartma za 2 osebi za 2-3 nočitve? Dovolj je soba.
O.
O.

No ja al pa soba mislu sm neka nastanitev karkoli :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlueX ()

weasel ::
Zapelješ se v eno mesto, najdeš agencijo in tam vprašaš. Ponavadi imaš sobo/studio/apartma po obisku max 3 agencij, rezervirano. Sploh, ker bo že izven sezone.

MIHAc27 ::
Je kar j*ba najt. Sem iskal prejšnji teden za 5 nočitev. Ker ni cel teden te hitro še za dodatne 30% olupijo.
Poslal sem preko 20 povpraševanj (če sploh imajo še prosto) in dobil vsega 4 odgovorov, od tega 2 negativna že v štartu.
Po Krku sem opazil nekaj tabel z napisom Zimmer Frei (Soba na voljo) ampak vprašanje kako je z ceno. Večina kar sem našel je bilo preko 120€ na dan.
No na koncu sem res našel poceni in celo luksuzen apartma, ampak samo za 3 nočitve namesto 5.
Poslal sem preko 20 povpraševanj (če sploh imajo še prosto) in dobil vsega 4 odgovorov, od tega 2 negativna že v štartu.
Po Krku sem opazil nekaj tabel z napisom Zimmer Frei (Soba na voljo) ampak vprašanje kako je z ceno. Večina kar sem našel je bilo preko 120€ na dan.
No na koncu sem res našel poceni in celo luksuzen apartma, ampak samo za 3 nočitve namesto 5.

tiran2000 ::
Zakaj pa na bookingu ne pogledas? Vidis direkt na zemljevidu kje so fraj,samo rezerviras in grea tja...http://www.booking.com/... Moras pa obvezno preko tega sistema, ce bos sel tja in rekel da zelis sobo bodo rekli da jih ni!

tumare ::

MadMicka ::
Najprej si izbereš mesto, kamor želiš. Se zapelješ dopoldne tja na najbližjo info točko in dobiš sobo/apartma. Za zgolj nekaj nočitev, kakor kje, je cena nekoliko višja. V mestu Krk vem, da so za do tri nočitve računali 20% več. Lahko pa, če se ti da, greš kar direkt od hiše do hiše, kjer na tablah oglašujejo sobe/apartmaje, bo še najceneje.

tiran2000 ::
Tumare ne bo drzalo, to sem tudi jaz mislil... Mene so v treh hotelih zavrnili, ces da ima booking zakupljena mesta in da oni ne morejo izvest rezervacije preko njih...

tumare ::
Ja pa res da imam izkušnje izključno s privatnimi apartmaji, in ko sem utegnil najti telefonsko (ki na bookingu do rezervacije ne moreš videti) je bilo možno se zmeniti.
Skratka YMMV
Skratka YMMV

Super hvala za odgovore. Recimo da rezerviram preko strani katere je dal uporabnik Go ahead link je to vredu. Npr. krk na hitro našel tole : https://www.airbnb.com/rooms/1379008
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Booking popust (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 43101 (3748) | bastadu |
» | Booking.com - Odpoved - Visa: Kako Dobim Denar Nazaj?Oddelek: Loža | 5617 (4733) | c3p0 |
» | Rezervacija na Booking.comOddelek: Omrežja in internet | 6300 (5209) | Miha 333 |
» | Kam na počitnice z budgetomOddelek: Sedem umetnosti | 6427 (5603) | stara mama |
» | Akcija OMV, Holiday plus boni...???Oddelek: Loža | 5685 (3908) | gapimankr |