» »

Akcija OMV, Holiday plus boni...???

Akcija OMV, Holiday plus boni...???

GregiB ::

Hali, halo...

Pravijo sicer, da se podarjenemu konju ne gleda v zobe, ampak vseeno...

Sem malo iz firbca šel pogledat, a je dejansko zadeva za "izkosristiti", torej rezervirati hotel s temi boni, k jih dobiš ob 3x20€ nakupa na OMV črpalkah... Pa so pogoji takšni, da dobiš nočitev za 2 osebi za 6,9€ na noč, s tem, da moraš obvezno doplačati zajtrk in večerjo. A lej zlomka... Razen hotelov v vzhodni Evropi sta ta dva obroka praktično v vseh hotelih, k sem jih pregledal na osebo na dan > 50€!!! Torej te potlej pride nočitev > 100€ plus 6,9€!!! Wow, kakšna akcija! Npr, na booking.com dobim v večini krajev nočitev za 2 osebi + otrok pp za manj, komfort podoben... :( Je kdo že rezerviral kaj?
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Hardstyle ::

Ne, ker je predrago. Raje malo pobrskaj,pokliči pa prideš ugodneje skozi.

Isotropic ::

jah ok ane
spomni se tiste akcije za ene boge nahrbtnike, ko so bili res najcenejsi mozni, da kaksne akcije npr. sendvic + cocacola, kjer prisparas 5c ipd. ne omenjam...

Tarzan ::

Preko booking.com? Dvakrat. Več kot samo zadovoljen, tako da te OMV akcije ne bi niti povohal.

Je pa booking.com lahko problematičen, ker ne veš, v kater apartma/hotel te bodo dali. Lahko dobiš luksuz, lahko si zaprt v kako luknjo. No, v vsakem primeru lahko, ko dobiš kontakt hotela ali apartmajev še pri njih malo preveriš, kako je stanje. Storniranje je tudi več ali manj pri vseh možno tam do 1 teden pred odhodom brez stroškov.

GregiB ::

@ Tarzan... sej booking.com poznam, sem že parkrat rezerviral, super zadeva...

Ampak tale akcija od OMV... pa to je nateg, da se kar kadi!!!
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

Hardstyle ::

Tisti nahrbtniki,potovalke in žoge res niso bli nevem kaka kvaliteta ampak so služli svojem namenu. Ta akcija pa je nateg!

urbietorbi ::

Se mi zdi, da moram pokomentirat in vam marsikaj razjasniti, saj imam dobre izkušnje tako z Booking.com kot tudi s programom bonov (Holiday Plus) ter me vsekakor moti, da ljudje čveketajo o zadevah malo povprek, ker imajo ravno 5 minut časa.

Obe zadevi sta namreč popolnoma različni.

Booking.com je on-line rezervacijski sistem, kjer hoteli v zadnjem trenutku hočejo prodati svoje sobe, zato da iztržijo vsaj nekaj (to je neke vrste ultra last minute). Cene se iz dneva do dneva spreminjajo. Včasih dobiš OK sobo za OK ceno, včasih ne dobiš nič. Vse je odvisno kako zahteven si in kakšna je sezona.
Za tiste, ki si privoščijo poceni hotel in potem jedo v McDonaldsu ali kakšen drug "fast food" je to res ok. Če si pa poleg nočitve privoščiš še konkreten zajtrk in potem še večerjo ob svečah... potem se zadeva podraži precej. Dobra večerja v tujini stane min 30-50 EUR po osebi....


Holiday Plus boni (v preteklem letu sem dobil 6 bonov kot darilo od poslovnih partnerjev iz Avstrije in sem jih s pridom izkorisil) so pa boni s katerimi lahko izbereš poljuben hotel v poljubnem obdobju. Gre za hotele različnih rangov in od izbora hotela (zvedice, kraj,...) je odvisno koliko boš "prišparal" glede na redno ceno, izbiraš pa med okrog 1000 hoteli.

Z ženo sva lansko leto z "boni" obiskala Ligurijsko obalo (konec Junija) in si tam ogledala "Cinque Terre" Spala sva v fenomenalnem hotelu VIS-A-VIS v mestecu Sestri Levante. Hotel je bil na vrhu griča nad zalivom, do katerega sem prišel z dvigalom, ki je bil umeščen v sredino griča (pod zemljo). Bila sva 3 dni (dve nočitvi) in z boni naju je prišel hotel 240 EUR (120 EUR na noč za dva skupaj s fenomenalno hrano). Če bi si ta hotel privoščila brez bonov, bi naju stala nočitev z zajtrkom 190 EUR, torej za dva dni 380 EUR, + za dve večerji v takem rangu še kakih 150 EUR in smo blizu 550 EUR... kar pa je več kot dvojna cena!!! Ampak želela sva uživati!!

Smo pa šli potem še z otrokom... v hotel Poiano ob Gardskem jezeru za 1.Maja. Zadeva za dve nočitvi (3 dni) (porabili smo 3 bone - 1 bon je bil dodatek za otroka)in plačali 200 EUR. Po redni ceni bi nas 2 nočitvi z zajtrkom stale precej več, vem pa da je bil polpenzion za dva dni za nas 3 okrog 360 EUR. Poleg tega pa bi morali videti hotel in okusiti hrano, pa še v bližini jezera je bil, Gardalanda in safari parka.

NAJ KONČAM - VSAK ZA SEBE TOČNO VE KAJ SI ŽELI. JAZ SEM DEFINITIVNO VESEL, DA JE OMV PRIPRELJAL BONE V SLOVENIJO IN JIH BOM POKUPIL KOLIKOR JIH BOM LAHKO.

WamPIRe- ::

Eni tako šinfajo čez tole.... Saj pa ni treba vzet bonov an?

GregiB ::

Se mi zdi, da moram pokomentirat in vam marsikaj razjasniti, saj imam dobre izkušnje tako z Booking.com kot tudi s programom bonov (Holiday Plus) ter me vsekakor moti, da ljudje čveketajo o zadevah malo povprek, ker imajo ravno 5 minut časa.

Obe zadevi sta namreč popolnoma različni.


Seveda, Urbi... o tem sploh ni dvoma... pač debatiramo, a ne... Sam sem namreč tisti tip popotnika, ki hodim v hotel.... spat... Zato se mi zdi akcija nateg, saj ponavadi plačujem hotele za nočitev z zajtrkom PRECEJ manj (ponavadi preko booking.com, ja), kot pride ta zadeva z boni vred...
Informativno... pred 2 mesecema sem 3 km izven Budimpešte dal za apartma nočitev z zajtrkom za 2 odrasla in 1 otroka za 2 nočitve 80€... Toliko stane v nekaterih teh hotelih večerja in pol...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

fosil ::

Je pa booking.com lahko problematičen, ker ne veš, v kater apartma/hotel te bodo dali.

Kako ne veš v kater hotel te bodo dal? Saj si izbereš točno določen hotel in vrsto sobe.
Tako je!

stalker ::

Mam tri poštemplane lističe, če kdo rabi, prodam za male pare :D

Tarzan ::

Mi smo dali pa za apartma v središču prage 15EUR na noč na osebo. Ni blo zajtrka, buu-huu, dva metra stran od prenočišča smo se nažrli, da smo se komaj premikali. Za 4 EUR smo dobili odlično kosilo, zraven pa še pivo po manj kot 2 EUR. Ne vem, če hočem okrog skakati za boni.

Mi je pa čudno, da se bi nekdo registriral samo zato, da bi povedal, kako odlična je OMVjeva ponudba. Pač gre za promocijsko akcijo, kar se mene tiče je nateg, kar se tiče nekoga, ki "ne zna" potovati pa je lahko super-duper priložnost.

Hardstyle ::

GregiB in Tarzan vidva sta spregledala eno zelo pomembno malenkost, kraj oz. hotel kjer je urbie bival. Ne moreš primerjat budimpešte in prage z italijo.

Urbie ja sta hotela uživat. Ampak moraš vedet, da nekateri uživamo na drugač način. Omenil si mcdonalds in hitro hrano kot, da v okolici ni dobenih restavracij, ki so pravtako fine in nudijo enako (da nebomo pretiravali) hrano po nižjih cenah kot jo dobiš v hotelu, da ne omenim da imajo po italiji cele verige kitajskih,grških,mehiških restavracij kjer lahko ješ kar hočeš za male pare in ti pravtako postrežejo ob ob soju sveč.

Bila sta nastajena v hotelu Vis-a-Vis, ki je najdražji v tisti okolici. Z boni sta plačala toliko kot bi v drugih hotelih plačala brez bonov. Kvaliteta hotelov je približno enaka(ne govorim o zvezdicah), da nas neboš hoto na to finto dobit.

Nikakor ni namen mojega posta izpodbijat tvojih trditev da se z boni splača ali ne splača ampak to, da lahko drugje prideš komot skozi za nižje stroške kot s temi boni in da poleg še vedno uživaš pa držiš vse štiri od sebe. Vsak uživa na svoj način, eni bodo cele dneve v hotelu in njihovi igralnici ali spaju, drugi bodo hodli po mestu, jedli kebap, tretji pa hodimo po mestu brez cilja in jemo tam kjer nas lakota prime in to neglede na uro, na katero si vezan v hotelu.

urbietorbi ::

Hardstyle

se strinjam s tabo v vseh pogledih.
Tudi sam ne grem vedno v "naj naj" hotele in sem tudi "prebackpacov" pol sveta za minimalne stroške.

Vis-a-Vis je bil res najboljši hotel tam naokoli, a se je splačalo it. Priporočam...

GregiB
Se pa zgolj ne strinjam z izjavo da je akcija nateg... ker pač ni...

GregiB ::

... tretji pa hodimo po mestu brez cilja in jemo tam kjer nas lakota prime in to neglede na uro, na katero si vezan v hotelu.


Roger that....

Se pa zgolj ne strinjam z izjavo da je akcija nateg... ker pač ni...


OK, let me refraze that... Akcija je očitno namenjena tistemu tipu popotnika, ki jih... ne rabi...
You're not stuck in traffic.... You are the traffic!

gapimankr ::

meni se zdi zadeva zelo ugodna in vredu. Sam imam v vseh hotelih ki so navedeni v Holidey plus ponudbi, celo leto to ugodnost, brez kakršnih bonov pri OMV-ju. Če koga zanimam kako sem to dobil naj mi piše na gapimankr@redpartyking.net


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Booking popust (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
36339802 (449) bastadu
»

Rezervacija na Booking.com

Oddelek: Omrežja in internet
172211 (1232) c3p0
»

Booking.com - Odpoved - Visa: Kako Dobim Denar Nazaj?

Oddelek: Loža
214983 (4099) c3p0
»

Rezervacija na Booking.com

Oddelek: Omrežja in internet
175656 (4565) Miha 333
»

Booking.com

Oddelek: Loža
92966 (2769) bozicek

Več podobnih tem