» »

Neopravljen popravni izpit in napredovanje v naslednji letnik -srednja šola ?

Neopravljen popravni izpit in napredovanje v naslednji letnik -srednja šola ?

;-) ::

Brat ima dva popravna v srednji šoli, eden bo zgleda šel gladko skozi, drug je pod vprašanjem.

Se da napredovati kot včasih, ko so bili še nms-ji v naslednji letnik in ga tekom leta rešit ali ne?

Nisem nič na novem z temi pravili, ki se spreminjajo iz leta v leto, vem da sem imel dva sošolca ki sta imela po dva popravna še za božička iz prešnjega letnika.

DOOM_er ::

Ima na voljo tretji pogojni rok ki ga morajo odobriti. V vsakem primeru mora imeti opravljeno vse.
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DOOM_er ()

LitralSM ::

Kaj če še tega ne opravi? Gre izredno opravi ostala dva izpita in se tekom leta vpiše v naslednji letnik?

DOOM_er ::

to pa nevem kako je s tem, najboljši naslov je svetovalna delavka v šoli.
Robots will steal your job. But that's OK

GabrieLeo ::

Pogojno ga spustijo v naslednji letnik, ampak ima še tretjega popravca, ki ima ponavadi take low standarde, da bi bila sramota če ne naredi, z vso ponujeno pomočjo k mu jo morajo učitelji zagotoviti v takem primeru. Sem imel podoben primer ampak mi je uspelo narediti poleti vse hvalabogu.

lebdim ::

najbolje je, da se izogneš popravnemu izpitu tako, da se čez leto dosti učiš in pišeš vse teste pozitivno. potem imaš lepe počitnice in ti šola ne zagreni poletja.

GabrieLeo ::

Mah sej tista dva tedna nista tok kritična drgač... Razen če je familija taka da gre prvi dan počitnic za 2 mesca u prkolco v Pulo nekam :)) pol pa je kriza ja

LitralSM ::

Ne bi zdaj tu moralizirali o učenju in mukah med počitnicami, ker te muke so samo iluzija neumnih in nevednih.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Popravni izpit iz 3+ predmetov

Oddelek: Šola
2911981 (8058) lebdim
»

imam 3 popravne izpite ter eneg nisem utegnila popravit kaj naj storim

4115617 (13636) WarpedGone

SŠ in popravni izpiti

2210845 (9487) Venum
»

Šola NMS-JI !!!

153608 (3226) putare
»

Dijaku narobe sešteli točke popravnega, da ni opravil je izvedel 3dni pred poukom...s

Oddelek: Loža
424731 (2279) Wox

Več podobnih tem