Forum » Mobilne tehnologije » ipod touch steka
ipod touch steka
b00mer ::
Pozdravljeni
Danes sem kupil ipod touch 64gb, ker so mi ze 3 mp3 playerji sli v maline....
Prej sem sel tect in ze opazim, da zadeva pocasi dela.. Updejtam na najnovejsi ios 6.x..ista zgodba.
Nalozim clash of clans: nalaga dobre pol minute, grafika steka, ce imam mp3 + clash of clans se crasha.
Ko premaknem na search se spotlight v 8 od 10 primerih zatakne. Ko vtipkam passcode se tudi zatika.
Pred dobrim letom, sem se igral s ipodom od nekega mulca, ki je imel ulala aplikacij...vse je delal normalno.
Sam imam iphone5, kjer vse dela brez problema.
Mogoce nasvet, ali naj zadevo vrnem.
Kako je z vracilom v BigBangu ? Verjetno mi bodo hoteli poturiti njihove bone ?
lp
Danes sem kupil ipod touch 64gb, ker so mi ze 3 mp3 playerji sli v maline....
Prej sem sel tect in ze opazim, da zadeva pocasi dela.. Updejtam na najnovejsi ios 6.x..ista zgodba.
Nalozim clash of clans: nalaga dobre pol minute, grafika steka, ce imam mp3 + clash of clans se crasha.
Ko premaknem na search se spotlight v 8 od 10 primerih zatakne. Ko vtipkam passcode se tudi zatika.
Pred dobrim letom, sem se igral s ipodom od nekega mulca, ki je imel ulala aplikacij...vse je delal normalno.
Sam imam iphone5, kjer vse dela brez problema.
Mogoce nasvet, ali naj zadevo vrnem.
Kako je z vracilom v BigBangu ? Verjetno mi bodo hoteli poturiti njihove bone ?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velikost mobilnih aplikacij se je podeseterila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14819 (11405) | mojster_joni |
» | ROOT GALAXY TAB E SM-T650Oddelek: Mobilne tehnologije | 1640 (1047) | BivšiUser2 |
» | Android - backup igre > Nov ROM - restore?Oddelek: Mobilne tehnologije | 750 (595) | keitai |
» | Addictive gamesOddelek: Igre | 4812 (3301) | m0f0x |
» | RPG igra za androidOddelek: Programiranje | 978 (836) | Roadkill |