Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy Note(GT-N7000) - Težave z zdržljivostjo baterije
Samsung Galaxy Note(GT-N7000) - Težave z zdržljivostjo baterije
Pero_SLO ::
Sem lastnik v temi omenjenega telefona in pred približno enim mesecem so se mi pojavile težave z original baterijo. Baterija se je napihnila in je bila samo še za v smeti. Sedaj sem kupil sledeče baterije(klik), ker so imele odlične ocene na Amazonu(klik). Ko sem dobil baterije sem prvo telefon dal na tovarniške nastavitve in potem začel polniti. Težava je v tem, da se prehitro spraznijo. Z original baterijo mi je prej telefon zdržal 3 dni, sedaj mi ne zdrži niti 16 ur enake uporabe telefona. Telefon se tudi nekam dolgo polni(3-4h), prej ~2h.
Na telefonu imam naloženega 4.1.2 Androida, ki ni rootan. Kolikor sem na netu prebral, da je kalibracija baterije bedarija(uradna izjava Android developerja). Kupljene baterije imajo načeloma večjo kapaciteto od originala, vendar mene zanimajo a je to samo napisana kapaciteta... Je imel še kdo podobne težave in kako jih je rešil. Jaz vidim samo še rešitev v nabavi original baterije, samo se malo bojim da bo na koncu rezultat enak...
Naj omenim še da se mi je pokvaril tudi priključek za polnjenje baterije in je nov že na poti k meni domov. Vendar se baterije normalno polnijo v pravilnem položaju telefona in priključka.
Hvala in lep pozdrav.
Na telefonu imam naloženega 4.1.2 Androida, ki ni rootan. Kolikor sem na netu prebral, da je kalibracija baterije bedarija(uradna izjava Android developerja). Kupljene baterije imajo načeloma večjo kapaciteto od originala, vendar mene zanimajo a je to samo napisana kapaciteta... Je imel še kdo podobne težave in kako jih je rešil. Jaz vidim samo še rešitev v nabavi original baterije, samo se malo bojim da bo na koncu rezultat enak...
Naj omenim še da se mi je pokvaril tudi priključek za polnjenje baterije in je nov že na poti k meni domov. Vendar se baterije normalno polnijo v pravilnem položaju telefona in priključka.
Hvala in lep pozdrav.
LuGi ::
1. Zamenjaj konektor za polnenje
2. Kupi novo original baterijo - ne čang šlang
3. Poonastavitev aparata
2. Kupi novo original baterijo - ne čang šlang
3. Poonastavitev aparata
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPhone baterijaOddelek: Kaj kupiti | 1893 (1526) | MrStein |
» | Samsung S3 poškodovan pomnilnikOddelek: Mobilne tehnologije | 2268 (1391) | harmony |
» | IPhone SE ( baterija)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1478 (1150) | shadeX |
» | ''Napihnjena'' baterija Samsung Galaxy AceOddelek: Mobilne tehnologije | 6357 (5592) | radmannsdorf |
» | Windows 7 ubija baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 21703 (17117) | nekikr |