Forum » Pomoč in nasveti » Desetprstno upravljanje
Desetprstno upravljanje
sloxl8 ::
Kot spremljam specifikacije tablic in telefonov z zaslonom na dotik, sem zasledil, da nekatere (predvsem zadnje generacije) omogočajo desetprstno upravljanje (10-point touch). V čem je poanta, torej v kakšnih situacijah in v katerih programih to sploh pride v poštev.
Ok, priznam, da sem butelj glede tega in uporabljam največ dvoprstno upravljanje - zoom, ipd. - pa vendar me zanima, ali to možnost sploh kdo uporablja in kje?
Ok, priznam, da sem butelj glede tega in uporabljam največ dvoprstno upravljanje - zoom, ipd. - pa vendar me zanima, ali to možnost sploh kdo uporablja in kje?
pi pawr ::
Ipad ima 4 in 5-prstne kretnje za večopravilnost...
Fruit ninja 10 nožev
Sam sem napisal neko aplikacijo za android, kjer lahko (če ti slučajno paše) uporabiš za nadzor 10 prstov. Deluje na Xperii S.
Fruit ninja 10 nožev
Sam sem napisal neko aplikacijo za android, kjer lahko (če ti slučajno paše) uporabiš za nadzor 10 prstov. Deluje na Xperii S.
boogie_xlr ::
Najprej naj popravijo, da se bo vidlo skozi prste. Kaj mi pomaga 10 prstov, če pa 3/4 ekrana pokrijem in ne vidim(predvsem na manjših napravah).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se splača kupiti iPhone SE v 2018? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12988 (10827) | Furbo |
» | Dokazana šibka Goldbachova domneva! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18717 (14270) | schurda |
» | Leap MotionOddelek: Strojna oprema | 1942 (1553) | celada |
» | Microsoft vložil patent za tipkovnico na zaslonuOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 5166 (3862) | borchi |
» | Ročne spretnostiOddelek: Loža | 3344 (2994) | mmisv |