Forum » Zvok in slika » 2,5'' USB 3.0 in gledanje filmov
2,5'' USB 3.0 in gledanje filmov
toblak ::
Potrebujem za gledanje filmov iz 2,5'' USB 3.0 diska preko WD TV Live tudi nabajalni kabel?
In če, kje ste ga nabavili?
Hvala
In če, kje ste ga nabavili?
Hvala
tomko0300 ::
Ne rabiš napajalnega kabla, ker se disk napaja preko USB kabla. Oziroma, če ti TV podpira gledanje filmov preko lastnega USB-ja, potem še WD TV lahko pospraviš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tomko0300 ()
first_line ::
Ni nujno da je izhod na TVju, ruterju... dovolj močan za napajanje diska preko USB. Ravno včeraj sem kupil Hoferjev ChiliGreen 1TB USB3 disk in ga ruter noče laufat, moram preko huba z napajanjem :(
toblak ::
Se strinjam z First Line...preverjeno...torej je ena rešitev recimo hub z lastnim napajanjem? Kaj pa ta Y kabel, recimo http://www.svetkomunikacij.si/izdelek_C...?
first_line ::
Y kabel tudi pomaga. En kabel je za podatke in napajanje, drugi pa samo dodatno napajanje vleče z drugega USB porta. Lahko pa oba porta na Tvju, ruterju... še zmeraj ne bosta zmogla napajati (tak kabel je bil kdaj za prenosnike za zunanji USB disk brez napajanja).
Sam imam USB OTG na tako foro in mi disk dela tudi na telefonu (CM10.1), s poceni kitajskim hubom (ima 2A 5V napajalnik), nisem pa še probal kakšni so kaj prenosi.
Če bi imela naprava USB 3.0 izhod bi moglo biti dovolj močno za napajati tudi brez dodatnega sra*ja. USB 2.0 je že za telefon polnit bolj švoh.
Sam imam USB OTG na tako foro in mi disk dela tudi na telefonu (CM10.1), s poceni kitajskim hubom (ima 2A 5V napajalnik), nisem pa še probal kakšni so kaj prenosi.
Če bi imela naprava USB 3.0 izhod bi moglo biti dovolj močno za napajati tudi brez dodatnega sra*ja. USB 2.0 je že za telefon polnit bolj švoh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: first_line ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 4032 (3054) | Karen |
» | Hofer Medion usb 3.0 64 gb ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 4894 (2852) | mojster_joni |
» | samsung ue32f5000Oddelek: Zvok in slika | 1839 (1154) | Razerzone |
» | MicroSD za Raspberry Pi B+Oddelek: Strojna oprema | 3098 (2741) | micoboy |
» | Kateri USB hub 3.0Oddelek: Kaj kupiti | 1968 (1493) | opeter |