Forum » Loža » Kaj priporočate - dostavo iz ZDA ali Kitajske?
Kaj priporočate - dostavo iz ZDA ali Kitajske?
Bezukhoff ::
Živijo,
Preko eBay-a imam namen kupiti eno baterijo za netbooka. Na voljo imam dve ponudbi, eno iz ZDA in eno iz Kitajske. Cena baterije iz ZDA znaša nekje 21 dollars + slabih 13 dollars poštnine, torej nekje 33 dollars. Cena baterije iz Kitajske znaša 33 dollars, vendar z free shipping-om.
Torej, ker neke razlike v končni ceni ni, specifikacije baterije pa so itak popolnoma enake, me zanima iz kje mi priporočate nakup? Predvsem v smislu delivery datuma, in carinskih postopkov.
Thanks vsem in lep dan!
Preko eBay-a imam namen kupiti eno baterijo za netbooka. Na voljo imam dve ponudbi, eno iz ZDA in eno iz Kitajske. Cena baterije iz ZDA znaša nekje 21 dollars + slabih 13 dollars poštnine, torej nekje 33 dollars. Cena baterije iz Kitajske znaša 33 dollars, vendar z free shipping-om.
Torej, ker neke razlike v končni ceni ni, specifikacije baterije pa so itak popolnoma enake, me zanima iz kje mi priporočate nakup? Predvsem v smislu delivery datuma, in carinskih postopkov.
Thanks vsem in lep dan!
kmetek ::
v obeh primerih imaš riziko 22% od šivilje + 5€ ptt stroškov.
poišči baterijo znotraj eu - uk ali de.
poišči baterijo znotraj eu - uk ali de.
zdolsek ::
mene zanima če kupiš npr na ebayu eno stvar iz kitajske pa piše da je poštnina 2€... ka je pol poštnina točn tolk ko piše al pride velik več?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7501 (2502) | Han |
» | kitajska roba in carina/davek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25409 (8776) | hotlips |
» | Indijski tablični računalnik za 35 evrov naredOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 13256 (9608) | gzibret |
» | paket z hong konga v ameriko in nato v SloOddelek: Loža | 1995 (1494) | [ecstazy] |
» | Tron prenosnik - nakup nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2380 (2161) | sniffo |