Forum » Izdelava spletišč » spletna stran
spletna stran
XzupanX ::
zanima me kako bi naredil tole:
na spletno stran bi dal pač en okvirček kamor bi nekdo vpisal neke kode in če bo koda pravilna bi meni poslalo email...
na spletno stran bi dal pač en okvirček kamor bi nekdo vpisal neke kode in če bo koda pravilna bi meni poslalo email...
Vzdevek ::
Če se ne znajdeš uporabi kakšno alternativo in malo eksperimentiraj. Uporabi JavaScript "login"(sicer ni niti malo varno geslo se, da pogruntat takoj če veš kje iskat.) Zadeva te naj preusmeri na stran, kjer vstaviš to zadevo.
Mislim, da ti je to ali kaj podobnega najboljša rešitev, če zadeve ne narediš sam.
Mislim, da ti je to ali kaj podobnega najboljša rešitev, če zadeve ne narediš sam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vzdevek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira CMS aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4339 (3594) | Netrunner |
» | Kateri CMS uporabljate ??Oddelek: Izdelava spletišč | 8006 (7243) | lexios |
» | ASP.NET - polnjenje strani s podatki v serverjuOddelek: Programiranje | 3256 (2867) | cekr |
» | iPhone odgovoren za 50% prenosa podatkov v mobilnih omrežjih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 7853 (6364) | FastWIND |
» | Vračilo artikla v spletno trgovinoOddelek: Kaj kupiti | 1912 (1438) | ales85 |