» »

Gem Collection nujno pomoc!!

Gem Collection nujno pomoc!!

bostjan11s ::

oki dam vam link prosim, če mi poveste ali ima kdo o tem kakšne izkušnje lahko tudi mnenje, so veliki denarji tu not tak ali drugačena večerovi strani..........

Matek ::

A razmuišljaš o sodelovanju?:D Dej no ne bit naiven...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Roadkill ::

Jau zanč sm govoru z enmu k je v uni zadevi kje bla zdele neki full popularna... kva pa jest vem kako je ime.
Pač še en piramidni sistem.
Pizda sm sam gledu, kok je to folk naivn pa retardiran.
Ni da bi govoru.

Taras_Bulba ::

Aha, men sta letos na faxu že dva tole pi****** ponujala. Pri prvemu nisem vedel kaj točno bi rad, ko me je vprašal, če me zanima mreženje. Sem mislil, da bo začel ponujat službo kakega skrbnika rač. sistemov. Pol mi pa pod nos pomoli kaseto...:|

bostjan11s ::

he he vem vem, ne ne jaz nisem pripravljen toliko tvegat, težava pa je da so kolegico skor že prepričali v to zadevo.....
piko na internetu je točno 50:50 med mnenji, heh no oni ta glasni ZA še niso nobenega mojega predloga sprejeli, tak da je verjetno spet nateG....

nicjasno ::

Zadeva je nelegalna. Na nasi zavarovalni agenciji, nam je direktor tako reku: Kdor se v to spusti, mu naslednji dan ni treba vec prit v firmo. (papirje pa dobi po posti)

Dovolj pove samo dejstvo, da ne smejo prit v slovenijo.
Kdor nasede temu je budalo.

Matek ::

Ne vem kako folk ne pokapira, da ta denar pride iz nižjih vej in da nekdo zaradi tega najebe, sej ne more kar dnar nastat če nič ne delap.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ponzijeva shema ByXpress (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
233100387 (73375) krneki0001
»

WikiLeaks dobil podatke švicarske banke (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / NWO
15747221 (42005) poweroff
»

Velika poslovna priložnost - nateg ali kaj če je vse le res - Amway (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5413918 (10229) EjTi

Več podobnih tem