Forum » Slo-Tech » Blokiran acc
Blokiran acc

einstein :R ::
Pozdrav, moderatorji!
Imam en račun (moj prvi), ki je čisto blokiran - lahko se logiram ampak se ne da nič objavljat, nič... Pa me zanima, ali ga lahko odprete, da bi ga spet uporabljal? :D Pa, če bi mu odstranili naziv? Vem, da vas veliko prosim ampak vseeno, ker je bil moj prvi račun? :8)
Hvala za razmislek!
LP
Imam en račun (moj prvi), ki je čisto blokiran - lahko se logiram ampak se ne da nič objavljat, nič... Pa me zanima, ali ga lahko odprete, da bi ga spet uporabljal? :D Pa, če bi mu odstranili naziv? Vem, da vas veliko prosim ampak vseeno, ker je bil moj prvi račun? :8)
Hvala za razmislek!
LP
- zaklenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Razlog za blokado imaš na ZS. Navodila za odstranitev tudi.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Bilo je nekoč: HTC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 25158 (20694) | shadeX |
| » | Samsung prehitel IntelOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 16973 (14170) | filip007 |
| » | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 14563 (13280) | Oktan |
| ⊘ | Je možno odblokirati račun na SloTechu?Oddelek: Slo-Tech | 4452 (3835) | Mavrik |
| » | Logitech izdelal milijardto miškoOddelek: Novice / Ostale najave | 5739 (4075) | djordjevic |