» »

Zakaj moraš delati teorijo pri izpitu za motor če že maš izpit za avto

Zakaj moraš delati teorijo pri izpitu za motor če že maš izpit za avto

1
2
»

k4vz0024 ::

bobby je izjavil:

Če mene vprašaš, pa me noben :) bi reku tako, da bi dal zakonsko obvezo vsakih 5 let obnova cpp in 2 uri vožnje glavne seveda. ampak tako, da prva runda bi bila gratis na stroške države, če pogrneš, je druga runda 50% tvoj strošek, če še tle pogrneš, tretja runda cel strošek tvoj.
pol pa še vsi, ki so nad 50let, na vsake 3 leta, tko bi paciente, kot je naprimer moj fotr, prisilu, da bi mal razmišlal pa se kaj novga nauču ne pa da samo čakam, da se razkanta, ker tudi reflexov nima več pa se kar noče odstrant iz prometa

sicer pa cpp itak ne more bit za vse isto, tko da ne vem, kje ti logika. se razlikuje od zavornih poti do max obremenitve. osnove so pa iste ja, to se pa strinjam.


Ko bo v vsaki slovenski vasi urejen javni potniški promet...

Glugy ::

Vedno se je najlaži zgovarjat na druge. Ne branim tistih ki ne delajo prav ampak avtomobilist mora biti pripravljen na vse. Če ni pripravljen na nestrpnost drugih ko bo vozil po pravilih potem ni pripravljen za na cesto. Voznik mora vedno vedt kako odreagirat in ravnat. Zanese se 100% lahko samo nase.

Glugy ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Glugy ()

BigWhale ::

jype je izjavil:

Prva pomoč je po obilnih izkušnjah osebja zdaj postala zelo enostavna: Spravljat kisik do možganov, dokler ne pride nekdo, ki lahko pomaga. Vse ostalo je nesmiselno.


Cigavih obilnih izkusnjah? Strokovnega osebja? V resnici je pri nas stanje kar se tega tice precej zalostno. Na dezurstvih so zdravniki, ki imajo taksno telesno konstitucijo, da ne morejo pocepnit/pokleknit, potem so taksni, ki pridejo na intervencijo in ne vedo kaj narediti (marsikdaj potem sofer resevalnega vozila suflira zraven) in tudi taksni, ki ti uspesno polomijo zobovje in rebra in te uspejo intubirati kakih pet minut po tem, ko si ze mrtev. Nekaj upanja je v tehniki, ker imajo marsikje ze taksne defibrilatorje, ki imajo samo 'dva gumba' ON in ZZZZAP!

Sem slisal toliko zgodb iz strokovnih izobrazevanj ozivljanja, da se bom pocasi GPS sprogramira, da mi kaze kje se lahko zaletim, kje pa ne... :>

k4vz0024 ::

Za oživljanje moraš imeti občutek. Če si prenežen pri masaži srca ne bo učinkovito, če si pregrob pa polomiš rebra. So mi že očitali, da bom polomil rebra. Ampak vedno sem vprašal, rebra ali življenje? 8-)

Glugy ::

Jaaaaaaa to je tud mene strah.... da bom kdaj mogu oživljat in da bom polomil rebra. Ne vem kok morš prtiskat da je lih prov :c

k4vz0024 ::

Bolje polomiti rebra, kot nič ne ukrepati. Dejansko se moraš otresti strahu. Je pa res, da pride stres za tabo.

Koliko pritisniti? Toliko, da se prsni koš ugrezne za najmanj 5 - 10 cm, drugače gre zgolj za božanje.

WarpedGone ::

So mi že očitali, da bom polomil rebra.

Kater idiot je bil to, da se ga objavi na radiju?
Zbogom in hvala za vse ribe

k4vz0024 ::

Mama, čigar otroka sem oživljal.

WarpedGone ::

Od mam ne moreš pričakovat ničesar uporabnega, prvi korak je da se jih nažene stran.
Zbogom in hvala za vse ribe

k4vz0024 ::

In potem izpadeš kot brezčutni prasec?

Problem je v tem, da nikoli ne veš ali ti bo uspelo. Delaš koliko je mogoče. Če uspe, pol se pozabi, če ti ne uspe pa težko dobiš dobro besedo. Mnogo ljudi umre, ker si zdravniki enostavno ne upajo, da bi storili kar je treba več kot nujno. Malo je takih, ki bi šli iz okvirja, da so dejansko storili, kot rečejo, vse smo storili, žal.. Veliko jih tudi odpove v ključnih trenutkih. To je zlasti opaziti pri starejših pacientih.

Daedalus ::

Rebra komot polomiš, se zacelijo nazaj. Oživeti nekoga od mrtvih pa ne gre. Pa če si kdaj vidal, kako deluje avtomatska naprava za masažo srca... je jasno, da se moreš vsaj pri odraslem človeku prekleto potrudit, da kako rebro poči.

motor in avto sta praktično ista zadeva, sklopka, prestave gas toj to..


To pa lahko izjavi samo nekdo, ki ni nikoli sedel na čem močnejšem od kakega Ciao. Motor se vozi popolnoma drugače od avta. Tud sklopka in menjalnik (upravljanje z njima) je popolnoma drugače.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

[D]emon ::

k4vz0024 je izjavil:

In potem izpadeš kot brezčutni prasec?


Boljse to, kot pa da ti clovek umre zato, ker se emocionalno nabliskana mama mota okoli tebe in ti je v napoto.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izpit Za Motor (A) (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6015628 (7187) Twixz
»

Izpit za A kategorijo

Oddelek: Na cesti
308827 (7750) bajsibajsi
»

Odvzem vozniškega dovoljenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9631506 (22133) St235
»

14 let- kako starše prepričati da bi si lahko kupil moped (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11521495 (17528) Pyr0Beast
»

Motoristi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8313076 (10983) guest #44

Več podobnih tem