Forum » Pomoč in nasveti » Navpične črte v igri
Navpične črte v igri
misisipi ::
Imam nov računalnikl:
Matična: Asus H87M-E
procesor: INTEL COre i7 4770 3.5G 8MB
grafična:SAPPHIRE Radeon HD7970 3GB
Napajalnik:Fractal desing integra R2 650w
problem nastane ko pridem v igro (npr. Minecraft,Rfactor..) mi nekaj minut ali pa včasih sekund dela normalno potem pa se pokaže črtast ekran (na sliki)
Računalnik se v tem stanje ne odziva(črte pa so včasih zelene,včasih modre ali rjave)
sem pa že posodobil driverje za grafično in priklopil drug ekran a problem ni izginil. Poskusil sem tudi z hdmi kablom.
Prosim pomagajte in hvala za vse nasvete,rešitve
Matična: Asus H87M-E
procesor: INTEL COre i7 4770 3.5G 8MB
grafična:SAPPHIRE Radeon HD7970 3GB
Napajalnik:Fractal desing integra R2 650w
problem nastane ko pridem v igro (npr. Minecraft,Rfactor..) mi nekaj minut ali pa včasih sekund dela normalno potem pa se pokaže črtast ekran (na sliki)
Računalnik se v tem stanje ne odziva(črte pa so včasih zelene,včasih modre ali rjave)
sem pa že posodobil driverje za grafično in priklopil drug ekran a problem ni izginil. Poskusil sem tudi z hdmi kablom.
Prosim pomagajte in hvala za vse nasvete,rešitve
- spremenil: misisipi ()
ziga1990 ::
nesi nazaj naj ti dajo novo grafično
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
misisipi ::
Temperatura ne gre čez 58 stopinj...
sedaj sem zmanjšal hitros delovanja GPU-ja in CPU-ja
ter mi zaenkrat še dela uredu.. Čeprav mislim da to nebi smelo delati tudi pri višji hitrosti.
sedaj sem zmanjšal hitros delovanja GPU-ja in CPU-ja
ter mi zaenkrat še dela uredu.. Čeprav mislim da to nebi smelo delati tudi pri višji hitrosti.
ziga1990 ::
simpl dobil si defektno grafično nesi nazaj naj ti dajo novo
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
toma168 ::
Sam imam isti problem. Menjal sem grafično z eno starejšo in je normalno delovala. Obstaja mogoče kakšna rešitev za ta problem ali je 100% grafična zanič? Vesel bi bil, če bi kdo lahko opisal zakaj pride do tega oz. kira komponenta na grafični povzroči to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija - 45 dni čakanja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13973 (12387) | k4vz0024 |
» | Graphics card is not receiving sufficient power??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3018 (2049) | Kami |
» | BIOS ne razpozna R9800 PROOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (722) | dyn |
» | sapphire radeon 9800 pro težaveOddelek: Strojna oprema | 1269 (921) | ferdo |
» | SyncMaster 959NF Saga...Oddelek: Strojna oprema | 1330 (973) | Bug |