Forum » Loža » Sprememba cene v toku naročila
Sprememba cene v toku naročila
MTB ::
V večji znani slovenski spletni trgovini kupujem neko napravo, v rangu slabih 600€. Zadeva gre v košarico, potrditev, pri spremembi naslova za dostavo pa opozorilo, da se je cena izdelka spremenila. Požrl bi, da gre za kak evro, šlo pa je za 40€. Še dobro, da sem bil pozoren.
Kakšno je vaše mnenje o tem? Se je komu že kdaj to zgodilo?
Kakšno je vaše mnenje o tem? Se je komu že kdaj to zgodilo?
koyotee ::
jbg, dokler ne plačaš nisi kupil, in še po tem ponavadi zmutijo, če je šlo za napako pri vnosu... drugače pa, kaj kupuješ? naroči s tujine?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
koyotee ::
pol pa požri 40€ in se ne pritožuj :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
MTB ::
Ah, ne bom. Enostavno sem prekinil zadevo, spraznil vozicek, zaprl stran in šel k drugem trgovcu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davčno svetovanje - delo/selitev v tujino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 34113 (18749) | SmeskoSnezak |
» | Menjava gostovanja - iščem novegaOddelek: Omrežja in internet | 2997 (1920) | MasterKiD |
⊘ | Blodnje Slovenskih prodajalcevOddelek: Strojna oprema | 3113 (2746) | dzinks63 |
» | prejel sem poškodovan artikel na mimovrste! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 68631 (57335) | Pyr0Beast |
» | Moneybookers je drag, Paypala pa še niOddelek: Omrežja in internet | 2899 (2350) | teleban |