Forum » Pomoč in nasveti » Obešanje pc-ja
Obešanje pc-ja
ziga1990 ::
Pozdravljeni,
Zdaj pa še moj PC nagaja ko sem včeraj zagnal chrome mi je računalnik zmrznil miška je delovala normalno samo ničesar nism mogu kliknit po 2-7 sekundah se pc vrne v normalno stanje in nadaljuje kjer je zmrznil danes se je pa ponovno ponovilo ko sem nadgrajeval origin.
Po nadgradnji sem šel igrati BF3 ki je deloval normalno.
Temperature(igranje BF3):
GPU:72
CPU:55
Računalnik ni navit.
kje tiči problem?
Zdaj pa še moj PC nagaja ko sem včeraj zagnal chrome mi je računalnik zmrznil miška je delovala normalno samo ničesar nism mogu kliknit po 2-7 sekundah se pc vrne v normalno stanje in nadaljuje kjer je zmrznil danes se je pa ponovno ponovilo ko sem nadgrajeval origin.
Po nadgradnji sem šel igrati BF3 ki je deloval normalno.
Temperature(igranje BF3):
GPU:72
CPU:55
Računalnik ni navit.
kje tiči problem?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
- spremenilo: ziga1990 ()
particle ::
Enake simptome sem imel, ko sem čistil grafično karto, in po ponovni vstavitvi, ni dobro sedla v slot. Posledično je karta reportala da laufa na PCI-E 3.0 x8 namesto x16, pa še takole je komp freezal vsake toliko časa.
Lahko pa da je tudi disk.
Lahko pa da je tudi disk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: particle ()
a ni tko da če bi bila grafična da se bi med igranjem BF3 kaj poznalo?
no danes mi je ponovno zmrznil ko sem kliknil origin ikono samo da zdaj je pa tudi miška obstala za nekaj sekund battlefield 3 je deloval normalno.
Še kakšni predlogi?
Še kakšni predlogi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ziga1990 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmrzovanje sistemaOddelek: Strojna oprema | 742 (599) | Constantine |
» | Club3D HD radeon 6870 in pregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1213 (968) | BorutK-73 |
» | Mogoce se komu sanja kaj je lahko vzrok mojih problemov?Oddelek: Strojna oprema | 1244 (951) | mspiller |